Stiri de ultima ora

Julia Roberts crede că şi-a riscat cariera nefăcând operaţii estetice

Julia Roberts crede că şi-a riscat cariera nefăcând operaţii estetice
Monden
Julia Roberts a avut mereu o viaţă liniştită, ceea ce i-a permis să îşi păstreze tonusul FOTO AFP

Actriţa Julia Roberts consideră că şi-a asumat un risc privind cariera sa după ce a decis să nu facă operaţii estetice şi spune că a recurs la yoga pentru a-şi menţine frumuseţea naturală.

Actriţa Julia Roberts , în vârstă de 47 de ani, care este şi imagine a brandului Lancome, a vorbit recent, într-un interviu pentru revista „You“, despre presiunile la care sunt supuse vedetele de la Hollywood pentru a recurge la operaţii estetice, conform contactmusic.com.

„După standardele de la Hollywood, cred că mi-am asumat deja un risc uriaş pentru că nu am apelat la un lifting facial. Dar le-am spus celor de la Lancome că îmi doresc să fiu un model care îmbătrâneşte, aşa că trebuie să mă păstreze ca imagine încă cel puţin cinci ani, până când o să am peste 50 de ani“, a spus Julia Roberts.

Actriţa susţine că a reuşit să îşi păstreze frumuseţea naturală la vârsta a doua „practicând yoga la un nivel mult mai asumat“ şi renunţând la toate lucrurile inutile din viaţa sa. Viaţa personală liniştită, despre care s-a scris şi vorbit foarte puţin în cazul lui Roberts, deşi este o vedetă internaţională de 20 de ani, a contribuit, de asemenea, la menţinerea unui tonus şi a unei imagini tinere, este de părere vedeta.

„Este vorba de a nu ţine cu dinţii de lucruri, de a nu acumula frustrări, de a face ordine în viaţă, a elibera mintea de lucruri inutile şi negative, de a renunţa la tot ceea ce te împovărează mintal şi emoţional. Viaţa mea are acum un caracter lejer, ceva ce mă face să nu iau toate lucrurile foarte în serios. Asta este fericirea!“, a declarat Roberts.

Declaraţiile actriţei vin în contextul în care Renee Zellweger a surprins presa şi fanii recent, chipul său fiind schimbat într-atât de mult încât unii au spus că este de nerecunoscut.

Julia Roberts, născută în 1967, care şi-a câştigat celebritatea cu rolul din filmul „Frumuşica/ Pretty Woman“, este deţinătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din „Erin Brokovich“. A mai jucat recent în „Mănâncă roagă-te iubeşte/ Eat Pray Love“, în lungmetrajul „Larry Crowne“, alături de Tom Hanks, în „Oglindă, oglinjoară/ Mirror, Mirror“, o adaptare cinematografică a basmului „Albă ca Zăpada“, şi în „Ţinutul din mijlocul verii/ August: Osage County“ de John Wells, alături de Meryl Streep.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus