Stiri de ultima ora

Jimmy Kimmel, gazda Oscarurilor 2017, a anunțat că soția sa este însărcinată cu al doilea copil al cuplului

Jimmy Kimmel, gazda Oscarurilor 2017, a anunțat că soția sa este însărcinată cu al doilea copil al cuplului
Monden
Recent desemnat gazda premiilor Oscar 2017, comedianul Jimmy Kimmel a anunțat luni seară în emisiunea pe care o moderează că soția sa Molly McNearey este însărcinată cu al doilea copil al cuplului, conform unui material publicat luni de UPI.com.

Anunțul a venit la scurt timp după ce Academia Americană de Film a anunțat că Jimmy Kimmel va fi gazda ediției de anul viitor a premiilor Oscar.

Kimmel a fost gazda premiilor Emmy în 2012 și 2016, desfășurate la Microsoft Theater din Los Angeles și transmise de rețeaua ABC. A fost de asemenea prezentatorul a cinci ediții a premiilor American Music Awards și în 2007 a premiilor ESPYS. Însă, este pentru prima dată când Jimmy Kimmel va fi prezentatorul ceremoniei Oscarurilor, care va avea loc la 26 februarie 2017. Michael De Luca și Jennifer Todd vor fi producătorii galei.

Kimmel a anunțat, în stilul său caracteristic, că va avea încă un copil: Deci, se întâmplă o mulțime de lucruri extraordinare. Felicitările îmi sunt dedicate mie. Voi prezenta Oscarurile și am făcut sex! Două lucruri pe care atunci când eram adolescent nu le credeam posibile .

Kimmel și McNearey sunt părinții unei fetițe, Jane, în vârstă de doi ani. Jimmy Kimmel mai are doi copii din prima căsătorie.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus