Stiri de ultima ora

Jimmy Kimmel a dezvăluit ce sumă primeşte pentru a prezenta gala Oscar 2017: „Nu sunt sigur că aveam voie să spun acest lucru“

Jimmy Kimmel a dezvăluit ce sumă primeşte pentru a prezenta gala Oscar 2017: „Nu sunt sigur că aveam voie să spun acest lucru“
Monden
Jimmy Kimmel, unul dintre cei mai apreciaţi realizatori de televiziune din America, a dezvăluit ce suma i-a oferit Academia Americană de Film pentru a prezenta gala Oscar 2017.

Jimmy Kimmel a fost invitat la matinalul „Kevin & Bean“, în cadrul căruia a precizat că va fi plătit cu15.000 de dolari pentru a găzdui cea de-a 89-a ediţie a galei de decernare a prestigioaselor statuete Oscar. „Nu sunt sigur că aveam voie să dezvălui acest lucru, dar nimeni nu mi-a spus să nu o fac, aşa că o să consider că este vina Academiei“, a declarat Kimmel, citat de „Variety“.

Deşi presa străină crede că suma este una mică în comparaţie cu onorarrile pe care le încasează de regulă, Kimmel a glumit pe seama acestui aspect: „Cred că este ilegal să nu ofere niciun ban.“

„Au întrebat alte 14 persoane înainte şi toate au refuzat, apoi m-au ales pe mine. Am fost absolut surprins“, a mai glumit comediantul. 

Gala de decernare a premiilor Oscar 2017 va avea loc la Los Angeles pe 26 februarie, iar nominalizările vor fi anunţate pe 24 ianuarie.

Anul acesta, ceremonia Oscar a fost prezentată de actorul de comedie Chris Rock, care a avut o misiune dificilă având în vedere controversele iscate din cauza lipsei artiştilor de culoare din rândul nominalizaţilor din categoriile de interpretare.

Printre vedetele care au prezentat în anii trecuţi galele Oscar s-au aflat actorul Neil Patrick Harris, prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres şi creatorul serialului „Family Guy“, Seth MacFarlane.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus