Stiri de ultima ora

Iulia Vântur şi povestea inelului de logodnă primit de la Salman Khan

Presa indiană a anunţat cu surle şi trâmbiţe căsătoria din toamnă a starului bollywoodian cu vedeta din România. Dar unde e inelul de logodnă? Şi cât de adevărată este ştirea că cei doi se vor căsători?

Discretă cum o ştim, Iulia Vântur a ţinut cât a putut de departe povestea ei indiană de ochii presei. Dar, dacă tabloidele din România au obosit s-o mai întrebe dacă relaţia ei cu Salman Khan e de natură sentimentală sau nu, presa indiană nu-i dă pace şi a lansat vestea că ea şi vedeta de la Bollywood se vor căsători în noiembrie.

Întrebată cum comentează aceste informaţii, Iulia Vântur a declarat că: „Nu mă bag în povestea asta, tabloidele spun ce vor. Povestea văd că merge mai departe. Oamenilor le plac telenovelele în general şi văd că există multe episoade si despre noi“, a spus aceasta la Prima TV.

Cât despre inelul de logodnă, pe care toată lumea aştepta să-l zărească pe degetul ei, Iulia a spus: „Chiar dacă l-aş fi avut, l-aş fi purtat oare?“.

Un răspuns care mai mult încurcă, decât descurcă iţele acestei poveşti, în care presupusul mire e pe punctul de-a ajunge după gratii, unde trebuie să-şi ispăşească pedeapsa primită pentru că ar fi cauzat un accident mortal.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus