Stiri de ultima ora

Iulia Vantur l-a insotit pe Salman Khan la nunta surorii sale

Iulia Vantur l-a insotit pe Salman Khan la nunta surorii sale
Monden
Dubiile noastre asupra relatiei dintre Iulia Vantur si Salman Khan trebuie indepartate grabnic. Frumoasa romanca a fost partenera lui Salman la nunta surorii acestuia, Arpita.

Salman pare sa se fi hotarat s-o introduca pe Iulia, tiptil, in familia sa

De la despartirea de Marius Moga, Iulia Vantur n-a fost cuplata, cel putin public, cu niciun barbat, in afara de zvonurile, destul de pertinente, ca s-ar iubi, chiar si de la distanta, cu marea vedeta a Bollywoodului, Salman Khan. Ea s-a mai dus prin India, el a venit prin Romania, ea fara obligatii, el cu filmarile. Desigur, Iulia n-a negat niciodata o idila cu actorul indian. De data aceasta, treaba se dovedeste a fi de-a dreptul oficiala, caci altfel de ce ar fi dus-o Salman pe Iulia tocmai la nunta surorii sale, Arpita Khan?

Acum, ce e drep e drept, are si blonda noastra cu ce sa-l zapaceasca pe actorul de la Bollywood

Mai mult, publicatia Hindusian Times scrie ca romanca a fosta cazata la un hotel de cinci stele din Mumbai si ca toate cheltuielile sunt trecute pe nota de plata a vedetei bollywoodiene. Si cica respectivul hotel nu s-ar afla decat “la doi pasi” de apartamentul lui Salman. Povestea de iubire a celor doi se pare ca a avut drept punct de plecare o intalnire fericita in timpul filmarilor pentru “Ek Tha Tiger”, in 2011, la Dublin.
Ziarul National

Articole similare :
comments powered by Disqus