Stiri de ultima ora

Iulia Albu: „Elena Udrea e stereotipul femeii Barbie. Carmen Iohannis are potenţial, dar a reuşit să dea şi greş”

Iulia Albu: „Elena Udrea e stereotipul femeii Barbie. Carmen Iohannis are potenţial, dar a reuşit să dea şi greş”
Monden
Iulia Albu, despre cât de greu este să fii un personaj detestat pentru că spui verde-n faţă ce nu-ţi place 

Controversatul editor de modă Iulia Albu a venit astăzi în studioul Adevărul Live pentru a dezvălui cu ce probleme se confruntă în ipostaza de personaj care „radiografiază” fără milă persoanele publice din România, depăşind adesea zona strict vestimentară.

Iulia Albu este o prezenţă greu de ignorat în peisajul monden din România, nu numai datorită stilului vestimentar extravagant pe care îl afişează, ci mai ales pentru maniera ironică în care îndrăzneşte să afirme că „împăratul e gol”, săptămână de săptămână, în rubrica „Verdict Iulia Albu” pe care o are în emisiunea „WOWbiz” de la Kanal D.

Acuzată de cei criticaţi că face circ numai ca să ajungă la rândul ei celebră, dar şi pentru că ar da dovadă de snobism, Iulia Albu a fost prezentă astăzi în studioul Adevărul Live ca să ne introducă în universul agitat pe care l-a creat cu bună ştiinţă.

„România este foarte înapoiată, este foarte dificil să te afirmi făcând totul ca la carte. Eu am făcut lucrurile altfel. The Flapper Girl, alter ego-ul meu, este un personaj al anilor 20, care este liberă, face tot ce vrea şi nu se teme de consecinţe”, explică Iulia Albu, care spune că nu o afectează numărul mare de duşmani pe care şi-i face.

Iula Albu a profesat 6 ani în avocatură, făcând parte şi acum din Baroul Bucureşti. Începutul său vizibil în modă a fost ca editor de fashion pentru o revistă. Acum, editorul de modă lucrează cu branduri celebre precum D&G, MaxMara sau Valentino. „Sunt prima care are studii de modă. Din punctul meu de vedere, amatorii nu ar trebui să aibă dreptul să facă rubrici de modă. Nu cred că o persoană poate fi autodidactă. Există genii, dar acestea sunt excepţii. În România, nu există multe persoane de acest tip, ca să fiu delicată. În emisiunea mea Eu nu citesc de pe un prompter, eu îmi creez singură materialele”, mai spune Iulia Albu. Ea a trăit într-o familie de actori, a copilărit în teatru şi crede că talentul artistic este şi moştenit genetic.

„Pe mine nu mă poate cumpăra nimeni. Ştiu că există persoane care au promovat oameni doar din motive de PR. Eu nu am să fac lucrul acesta”, mai spune editorul de modă. Ea dezaprobă persoanele care devin vedete peste noapte fărtă să facă ceva, dar apar adesea la televizor. Avem o cultură dominantă şi mai multe subculturi, inclusiv în modă. Există o asemenea subcultură a actorilor, care se îmbracă decent şi lejer, apoi o subcultură a academicienilor. Există şi altele mai puţin..., aş prefera să nu le comentez. cum ar fi subcultura animatoarelor TV”, spune Iulia Albu. Despre

Despre Carmen Iohannis:

„Chiar Doamna Iohannis  a spus că îi place stilul vrestimentar al lui Michelle Obama, care, după părerea mea, are un stil curat, simplu şi atât. Am plusat şi am spus că dna Iohannis are un potenţial mult mai mare decât Michelle, dar la fel de bine a reuşit să dea şi greş. Am făcut câteva observaţii de care, se pare, a ţinut cont în turul al doilea. Nu sunt consilierul de imagine al lui Carmen Iohannis, aşa cum s-a vehiculat”, spune Iulia Albu, care i-a sugerat doamnei Iohannis câteva piese vestimentare la primul tur de vot, precum o eşarfă albastră şi un palton. „Este de admirat că dânsa ţine cont de sfaturile celorlalţi”, mai spune editorul de modă.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus