Stiri de ultima ora

Iulia Albu, despre Daciana Sârbu: „Arată ca o casnică fără pretenţii!“

Iulia Albu, despre Daciana Sârbu: „Arată ca o casnică fără pretenţii!“

Nici soţia premierului român Victor Ponta n-a scăpat de remarcele răutăcioase ale fashion editorului de la „WowBiz“, cu toate că ţinuta de vară, lejeră, colorată şi în trend nu părea o alegere greşită.

Iulia Albu a analizat în detaliu, pentru WowBiz.ro, vestimentaţia Dacianei Sârbu, amendând fiecare greşeală.

“Deşi această ţinută ar fi fost corectă pentru o casnică fără pretenţii, in niciun caz, ea  nu face cinste unui europarlamentar sau unei neveste de prim-ministru! Modelul rochiei în sine este oribil, aplicaţia din faţă neavând nicio noimă şi părând trântită acolo din lipsă de inspiraţie de Dumnezeu ştie ce croitoraş sau branduleţ de duzină. În plus, cromatic vorbind este de un dezastru evident, cu toate ca am văzut la Daciana Sârbu a avut şi apariţii interesante”, a comentat Iulia Albu rochia ce pare a purta semnătura reputatului designer Adrian Oianu.

O greşeală a fost şi alegerea accesoriilor, după părerea fashion editorului de la „WowBiz“. 

„Poşeta, deşi de firmă, este extrem de nefericit aleasă, modelul de paporniţă purtată la subraţ trebuind să dispară cu totul din conştiinţa comună a diferitelor doamne din înalta societate”, a mai comentat Iulia Albu, care a avut, totuşi, şi o apreciere pozitivă la adresa soţiei lui Victor Ponta.

„Ador însă faptul că nu poarta make-up, un exemplu pe care ar putea să-l adopte mai multe femei în timpul zilei, cât şi faptul că a ales o încălţăminte comodă, deşi felul dezastruos anulează complet puţinele puncte primite pentru această ţinută”, a conchis Iulia, care, la final, are si un pont pentru Daciana Sarbu.

PONT! “Doamna Sârbu, este de preferat să evitaţi apariţiile în deghize de femeie ieşită la piaţă atunci când vă alegeţi ca traseu o zonă de fiţe a Bucureştiului”.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus