Stiri de ultima ora

Istoria extravagantei Caroline Lee Bouvier, sora lui Jackie Kennedy, care a fost căsătorită cu Prinţul Poloniei

Istoria extravagantei Caroline Lee Bouvier, sora lui
Jackie Kennedy, care a fost căsătorită cu Prinţul Poloniei
Monden
Unii o ştiu drept sora mai mică a fostei Prime-Doamne a Americii, Jackie Kennedy, în timp ce alţii şi-o amintesc pe Caroline Lee Bouvier ca fiind o fosta Prinţesă a Poloniei, graţie căsătoriei cu Prinţul Stanislaw Albrecht Radziwill al Poloniei.

Ei bine, astăzi, Lee Radziwill (numele păstrat după căsătoria cu Prinţul Poloniei) nu mai este nici una, nici alta! E doar o persoană mondenă, fiind nelipsită de la show-urile de modă, fost designer de interioare şi o actriţă oareşcum cunoscută, care trăieşte în Southampton, New York.

Totuşi, istoria ei e la fel de interesantă precum a celebrei ei surori, Jackie Kennedy. Haideţi să o parcurgem împreună!

S-a născut pe 3 martie 1933, pe numele ei Caroline Lee Bouvier. Astăzi, e cunoscută după numele ei mijlociu, Lee, şi locuieşte când în apartamentul din New York, când în cel din Paris, Franţa. A lucrat de-a lungul vieţii ei ca jurnalist de modă, de unde şi apetenţa ei actuală pentru prezentările de modă, dar şi ca designer de interioare şi actriţă. În septembrie, anul acesta, Lee (84) a participat la prezentarea de modă Oscar de la Renta din New York, deşi starea ei de sănătate este şubredă.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus