Stiri - Editia din date de 04-12-2013

Arhiva stiri din data de:
04-12-2013 Stiri de ultima ora din

IPOTEZĂ-ŞOC. Paul Walker nu a murit

IPOTEZĂ-ŞOC. Paul Walker nu a murit
Monden
Paul Walker se afla pe scaunul din dreapta al unui Porsche Carrera GT condus de un prieten de-al sau, fost pilot de curse, când acesta a pierdut controlul maşinii, care apoi a luat foc.

Ambele persoane prezente în autoturism şi-au pierdut viaţa, însă o ipoteză lansată în presa americană aruncă un dubiu asupra accidentului.

Se pare că plăcuţa de înmatriculare a maşinii arse nu este acceaşi cu cea pe care o avea automobilul înainte de accident. Imaginile realizate înainte şi după tragicul eveniment susţin această teorie.

Se pare că Walker şi şoferul său din acea zi, Roger Rodas, au încercat să facă o cascadorie chiar înainte de accident, însă lucrurile au avut un sfârşit tragic.

O altă ipoteză - confirmată de mecanicii maşinii - susţine că Porsche-ul avea o defecţiune tehnică din fabricaţie, acest lucru explicând accidentul şi urmele de ulei de direcţie prezente pe carosabil.

GALERIE FOTO: Imagini de la LOCUL ACCIDENTULUI.

Paul Walker, actorul devenit celebru datorită rolului său din seria ”Furios şi iute/The Fast and The Furious”, a murit sâmbătă într-un tragic accident de mașină.

Articole similare :
01
dec.
ultimele imagini paul walker cu in viata cum arata masina in care si a pierdut viata
Monden
Cu doar câteva minute înainte de a muri într un accident de maşină, actorul american Paul Walker, cunoscut pentru rolul său din filmele Furios şi iute/ The Fast and The Furious ,...

01
dec.
drama la hollywood paul walker vedeta din seria quotthe fast and the furious a murit intr un accident de masina
Monden
Dramă la Hollywood Paul Walker, vedeta din seria The Fast and The Furious”, a murit într un accident de mașină Dramă la Hollywood Paul Walker, vedeta din seria The Fast and...

02
dec.
mesajul fiicei lui paul walker de pe facebook dupa moartea tatalui sau steaua mea albastra este in cer foto
Actualitate
Fiica lui Paul Walker, Meadow, în vârstă de 16 ani a scris pe Facebook un mesaj sfâşietor dedicat tatălui său, după ce acesta a murit într un accident de mașină. Sursa...

01
dec.
drama la hollywood a murit vedeta din seria the fast and the furious ultimele imagini cu el in viata video
Actualitate
DRAMĂ la Hollywood A MURIT vedeta din seria The Fast and The Furious”. Ultimele IMAGINI cu el ÎN VIAŢĂ / VIDEO Autor   Roxana Roseti Actorul Paul Walker, devenit celebru...

03
dec.
masina in care a murit paul walker ar fi avut o defectiune de productie
Monden
Informaţia a fost oferită de angajaţii lui Roger Rodas, fostul pilot care era la volanul maşinii în care şi a pierdut viaţa şi Paul Walker. Maşina era deţinută de Rodas, iar...comments powered by DisqusFoto:Urmareste DiaCaf.com pe :
Ultimele stiri : Monden:
Artilcole stiri grupate pe subiecte

Articolul arhivat la rubrica Monden: in editia de stiri din data de :04-12-2013