Stiri de ultima ora

Ioana Ignat, finalista lui Moga la „Vocea României“, a lansat o nouă piesă VIDEO

Ioana Ignat, finalista lui Moga la „Vocea României“, a lansat o nouă piesă VIDEO
Monden
Ioana Ignat s-a clasat pe locul patru în finala sezonului 6 de la „Vocea României“

Ioana Ignat (18 ani), concurenta lui Marius Moga în finala celui de-al şaselea sezon „Vocea României“, a lansat piesa „Mă dezîndrăgostesc“, după ce în urmă cu trei săptămâni a lansat „Dor de iarnă“, prima piesă după încheierea competiţiei muzicale de la Pro TV.

„Sunt foarte fericită că pot lansa, deja, a doua piesa anul acesta. Piesa «Mă dezîndrăgostesc» este pentru mine o declaraţie despre a avea puterea să renunţăm la lucrurile care ne trag inapoi, să dăm restart şi să construim din nou. Nu doar în dragoste, ci şi în carieră, relaţii, prieteni, familie, sau orice lucru unde avem nevoie de un nou început. Piesa mi-a plăcut enorm din primul moment în care am auzit-o. Vreau să mulţumesc managerului meu, casei de discuri şi oamenilor care au făcut posibil acest proiect“, a declarat Ioana Ignat.

„Ioana este artistul complet, care simte şi respiră muzică. Timbru vocal, compozitor, prestaţie live extraordinară, imagine, caracter puternic, voinţă de muncă. Toate acestea, împreună cu echipa care s-a format în jurul ei, îi pot aduce succesul în România, dar şi pe plan internaţional“, a spus Corneliu Ursache, managerul Ioanei Ignat.

„Iarna este un anotimp încărcat de melancolie, care mă îndeamnă să scriu piese de dor. Totul a pornit de la instrumentalul acestei piese, a cărui tema de pian mi-a plăcut din prima clipă şi care m-a inspirat. Compoziţia a curs de la sine şi în două ore aveam piesa aproape gata“, a declarat Ioana Ignat.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus