Stiri de ultima ora

Inna si Vica Blochina s-au dezbracat la… tricolor

Inna si Vica Blochina s-au dezbracat la… tricolor
Monden
Multe vedete, cantareti sau nu, s-au „imbracat” cu tricolorul la ocazii mai mult sau mai putin speciale. Dintre toate insa, cele ce au fost prinse cel mai bine de „rosu, galben si albastru” au fost romanca Inna si lituanianca Vica Blochina.

Innei îi stă foarte bine în tricolor

Ceea ce se vede si cu ochiul liber. Daca prima a reusit sa inchege chiar un fel de rochita numai buna pentru formele sale, mai sportiva, Vica, romanca prin adoptiune, a preferat sa se drapeze in stilul vechilor greci. Ambele, frumoase, au si un punct comun, e drept, mult mai vizibil in cazul fostei doamne Piturca: absenta lenjeriei intime. De care nu putem jura 100% ca lipseste si la Inna, dar cat priveste sutienul, e limpede, el nu are loc pe sub tricolor.

Ehei, dacă ar fi avut Constantin Rosethal un model pe măsura Vicăi Blochina, cu siguranţă că tabloul alăturat ar fi avut un succes uriaş. Nu că n-ar fi mers şi cu Inna, dar remarcaţi îndrăzneala istorică a lituaniencei!

Mai avem exemple, dar nu atat de indraznete. Pe vremea cand prezenta stirile din sport la Antena 1, pentru a incuraja echipa nationala, Simona Patruleasa si-a tatuat steagul Romaniei pe bratul drept. Apoi, in 2010, si Cristina Siscanu a avut o aparitie de senzatie pe micul ecran, cand a imbracat o rochita-tricolor.

Cu toate acestea, nu putem sa nu amintim ca, mult mai demult, un pictor pe nume Constantin Daniel Rosenthal, folosind un model din epoca, a dat o capodopera minunata Romaniei. Tabloul se numeste “Romania rupandu-si catusele pe Campia Libertatii”. O piesa minunata, a carei aparitie se pare ca a taiat pofta oricarui pictor de a mai incerca o astfel de lucrare cu caracter patriotic. Un cuvant care se observa „cu ochiul liber” ca ne ferim ca de foc. Ma rog, pana atunci sa ne multumim cu reproducerile foto ale Innei si ale Vicai. Mai mult sau mai putin nude, imaginile si-au atins scopul si ne ajuta sa nu uitam cine suntem, in micul nostru colt de Europa.
Ziarul National

Articole similare :
comments powered by Disqus