Stiri de ultima ora

Indiencele au pus la cale Miscarea anti-Iulia Vantur!

Indiencele au pus la cale Miscarea anti-Iulia Vantur!
Monden
Povestea iubirii ciudate si deloc confirmate dintre Iulia Vantur si Salman Khan are si colturi ceva mai intunecate. Spre exemplu, admiratoarele megastarului indian, vorbim de compatrioatele acestuia, au un cont pe Instagram unde pot sa dea de pamant cu Iulia. Contul de numeste, simplu, „hateiulia”.

Si nu sunt deloc putine cele care n-o vad deloc cu ochi buni pe frumoasa noastra romanca. Putem chiar spune ca o urasc din toata inima. Pe respectivul cont, ele posteaza imagini cu Iulia in ipostaze care ar putea fi interpretate ca dovezi ca Vantur nu e deloc o fata cuminte. Spre exemplu, cand se saruta cu fostul ei iubit, Marius Moga sau alaturi de Pavel Bartos, care este numit drept unul dintre “miile” de iubiti ai divei ce aspira la titlul de doamna Khan. Orice e bun ca sa murdareasca imaginea Iuliei si sa o discrediteze in ochii lui Salman. Deocamdata “hateiulia” nu a reusit mare lucru, dar vorba este stiuta: “murdareste continuu, ceva tot va ramane”.

Iubire a la hindustani

Povestea de iubire dintre frumoasa blondina si Salman a inceput exact ca in filmele indiene. La inceputul  lui  2011, Iulia si Marius Moga au mers in India, a fost o vacanta neplanificata, dar cu atat mai spectaculoasa. Iulia facuse deja o pasiune pentru bestsellerul „Mananca, roaga-te, iubeste“ al americancei Elizabeth Gilbert, si nu mica i-a fost fericirea cand a ajuns in Mumbai, exact in locul unde ajunsese si eroina cartii.

Insa in India s-au mai intamplat si alte lucruri, ale caror urmari se fac simtite si azi in viata Iuliei. Printr-un prieten de-al lui Moga, producator de film pentru care iubitul de atunci al Iuliei facuse niste muzica, blonda noastra din poveste a cunoscut tot felul de persoane si personaje, printre care pe starurile bollywoodiene Salman Khan si Kareena Kapoor, fiica celebrului actor Raj Kapoor. Cum, necum, intre Iulia si Salman s-a infiripat o… ceva. Dupa ce s-a despartit de Moga, Iulia a mai dat o fuga in India, unde a stat vreo luna si jumatate si unde s-a revazut cu Salman. Si tot asa…
Ziarul National

Articole similare :
comments powered by Disqus