Stiri de ultima ora

Iman, soţia lui David Bowie, primul mesaj după moartea artistului: „Suferinţa este reală, dar la fel este şi Dumnezeu“

Iman, soţia lui David Bowie, primul mesaj după moartea artistului: „Suferinţa este reală, dar la fel este şi Dumnezeu“
Monden
Modelul de origine somaleză Iman Mohamed Abdulmajid (60 de ani), cea care i-a fost alături artistului britanic David Bowie în ultimii 24 de ani, i-a adus un omagiu emoţionant soţului său, la scurt timp după ce a fost făcut tristul anunţ.

La scurt timp după ce moartea legendarului David Bowie a făcut înconjurul lumii, soţia sa a publicat pe contul de Instagram o imagine pe care stă scris următorul citat: „Suferinţa este reală, dar la fel este şi Dumnezeu.“ De asemenea, imaginea este însoţită de o descriere simplă, dar cuprinzătoare – „Înalţă-te.“

Iman Mohamed Abdulmajid a publicat o imagine asemănătoare şi pe 9 ianuarie, cu doar o zi înainte ca Bowie să moară: „Uneori nu cunoşti adevărata valoare a unui moment decât atunci când devine amintire.“ Pe 8 ianuarie, ziua în care cântăreţul a împlinit 69 de ani şi şi-a lansat cel de-al 28-lea şi ultimul album din carieră („Blackstar“), Iman l-a sărbătorit printr-o serie de imagini de arhivă  publicate pe Instagram, inclusiv una din anul 1985, în care artistul apare alături de Tina Turner. 

Iman Mohamed Abdulmajid şi David Bowie s-au cunoscut în anul 1990, iar artistul s-a îndrăgostit la prima vedere potrivit relatărilor, doi ani mai târziu căsătorindu-se. Cei doi au împreună o fetiţă, Alexandria (16 ani), şi doi copii din relaţiile anterioare – fiul lui Bowie, Duncan Jones (44 de ani), şi fiica lui Iman, Zulekha Haywood (37 de ani). Cu realizări cunoscute pe plan mondial, cei doi au fost în schimb extrem de discreţi cu privire la viaţa personală. 

David Bowie a murit pe 10 ianuarie, la vârsta de 69 de ani, „împăcat, înconjurat de familia sa, după o luptă curajoasă cu cancerul pe care a dus-o timp de 18 luni.“ În urma muzicianului de origine britanică rămân piese memorabile şi influenţe asupra mai multor genuri actuale. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus