Stiri de ultima ora

Iată motivele pentru care Ducii de Cambridge nu vor mai face alţi copii!

Iată motivele pentru care Ducii de Cambridge nu vor mai face alţi copii!
Monden
Au o familie minunată - formată din viitorul Rege al Marii Britanice, Prinţul George, simpatica Prinţesă Charlotte şi micuţul Prinţ Louis - însă acum, când Ducii de Sussex sunt pe cale să devină şi ei părinţi, toată lumea se întreabă dacă Prinţul William şi Kate Middleton îşi vor mai extinde familia.

După cum vă aşteptaţi, nu avem un răspuns direct de la ei în această privinţă, subiectele personale nefiind comentate în spaţiul public de către nişte membrii ai familiei regale atât de discreţi ca ei. Aşadar nu putem decât să presupunem ce le rezervă viitorul celor doi părinţi regali în ceea ce priveşte extinderea familiei lor. Dar presupunerile noastre au o bază cât se poate de reală şi de veridică.

În primul rând, trebuie luat în seamă contextul medical. Toate sarcinile ducesei au fost destul de greu de suportat, Kate suferind, de fiecare dată, de sindromul Hyperemesis Gravidarum, o afecţiune rară, care se manifestă prin stări grave de rău şi greţuri matinale şi care presupune îngrijiri medicale constante şi chiar internare în spital. Având în vedere că a produs, până acum, trei moştenitori regali, e puţin probabil să-şi dorească să mai treacă prin calvarul prin care a trecut în timpul celor trei sarcini avute deja, nu?   

Alt motiv pentru care nu credem că Ducii de Cambridge îşi vor mai extinde familia în viitor este faptul că au deja o familie de o dimensiune destul de mare pentru o familie regală. În ciuda faptului că Regina Elisabeta a II-a a avut patru copii – printre care şi tatăl lui William, Prinţul Charles – e tot mai rar întâlnit pentru o familie regală să fie atât de numeroasă, în prezent.

Astfel, fiecare din cei patru copii ai Reginei au avut decât doi copii, iar verişorii Prinţului William au păstrat şi ei această nouă “tradiţie”. Peter Phillips şi Zara Tindall au fiecare dintre ei nu mai mult de doi copii.  

În concluzie, Kate şi-a făcut cu prisosinţă datoria regală – aceea de a procupa moştenitori pentru tronul regal – şi nu mai are niciun motiv pentru care ar considera că trebuie să mai treacă încă o dată prin chinul unei sarcini complicate, cum a avut de fiecare dată.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus