Stiri de ultima ora

Îi recunoşti? Sunt copiii unora dintre cele mai mari staruri din lume. Părinţii lor i-au ascuns, până acum, de presă şi public

Îi recunoşti? Sunt copiii unora dintre cele mai mari staruri din lume. Părinţii lor i-au ascuns, până acum, de presă şi public
Monden


A fost un adevărat miracol de Crăciun să vedem imagini cu copiii despre care vedetele vorbesc neîncetat, dar nu ni-i arată (aproape) deloc pe social media! În mod surprinzător, starurile de la Hollywood au postat, zilele trecute sau cândva anul acesta, fotografii nemaivăzute cu progeniturile lor!Kassius, fiul lui Brian Austin GreenEi da, cine ar fi crezut că adolescentul din imagine este progenitura vreunei vedete? Nimeni. Kassius (17) este primul copil al actorului devenit star hollywoodian după ce a apărut în serialul Beverly Hills 90210 şi s-a născut în 2002, la un an după ce părinţii lui, Brian Austin Green şi Vanessa Marcil, se logodiseră. Din păcate, cuplul de actori a rupt logodna şi s-au despărţit, tatăl lui Kassius regăsindu-şi alinarea în braţele frumoasei Megan Fox, care i-a mai dăruit actorului trei băieţi.Cu toţii ştiam de existenţa lui Kassius, dar habar nu aveam cum mai arată până când tatăl lui a postat, pe Instagram, pe 23 decembrie, fotografia cu băiatul lui. Ce ziceţi, aşchia a sărit sau nu departe de trunchi?     Restul copiilor lui Green - Noah (7), Bodhi (5) şi Journey (3)Lucia, fiica lui Ricky MartinPe 24 decembrie, singura fiică a celebrului cântăreţ a împlinit un an, motiv pentru care tăticul ei a făcut publică o fotografie rară cu micuţa Lucia. Este a doua imagine cu singura membră de sex feminin a familiei Martin de pe social media. Ricky mai postase o fotografie cu ea doar pentru a ne anunţa că simpatica Lucia venise pe lume.Martin şi soţul lui, Jwan Yosef, mai au trei băieţi, pe Renn, care a venit pe lume pe 29 octombrie 2019, şi pe gemenii Matteo şi Valentino (11 ani).Suri, fiica lui Katie HolmesCe-i drept, am mai văzut-o la faţă pe fiica lui Tom Cruise şi a fostei lui soţii, vedeta din serialul Dawson’s Creek, de-a lungul anilor. Însă foarte rar, doar atât cât se ne mirăm cât de mult a crescut. Dar Katie s-a hotărât să ne facă o surpriză chiar a doua zi de Crăciun, postând o fotografie cu ea şi fiica ei de 13 ani. Din nou, ne minunăm ce domnişoară drăguţă s-a făcut adolescenta şi ce mult seamănă cu mama şi, mai ales, cu tatăl ei! Fiicele lui Lily AllenMarine Rose (6) şi Ethel (7) sunt cei doi copii ai cântăreţei. Mama lor le-a dus pe fetiţe la premiera filmului Frozen II, care a avut loc în Londra, pe 17 noiembrie 2019, iar micuţele s-au descurcat de minune să zâmbească frumos pe covorul roşu, în ţinutele lor tematice, ca personajele Elsa şi Anna.Lily i-a făcut pe cei doi copii cu fostul ei soţ, Sam Cooper, de care Allen a divorţat în 2016, după cinci ani de mariaj. Nici în timpul căsniciei lor, nici după aceea, fetiţele lor n-au fost niciodată subiectul tabloidelor americane, mama lor ţinându-le departe de lumina reflectoarelor.    

 Fetele lui Charlize TheronFrumoasa actriţă are doi copii despre care nici măcar n-am şti cum arată dacă n-ar fi paparazzi care să ne ţină la curent cu evoluţia lor. Ultima data când Charlize a postat o imagine cu vreun copil de-ai ei a fost în 2016, de Ziua Adopţiei, şi chiar şi-atunci nu am putut zări decât mânuţele primului ei copil înfiat, Jackson (7), şi a celui de-al doilea odor, August (3).Theron este foarte strictă cu intimitatea copiilor ei şi nu-şi doreşte nicio expunere publică şi inutilă a lor. Mai ales de când Jackson s-a hotărât că nu mai este băiat, aşa cum se născuse, ci şi-a dorit să devină fetiţă. Ce-i drept, mămica VIP n-a ţinut secretă transsexualitatea copilului ei, ci a trâmbiţat-o în toată presa, în încercarea de-a da un exemplu altora ca Jackson şi de a-şi afişa public sprijinul pentru copilul ei trans.Spre surprinderea noastră, actriţa a postat o fotografie cu Jackson recent, însă, în stilul ei propriu şi personal, n-a lăsat la vedere faţa copilului ei.      Copiii lui Adam LevineAtacul celor mici! Behati Prinsloo, soţia lui Adam Levine, a postat această imagine cu cei doi copii ai lor, în august 2019, lângă care a adăugat un comentariu cât se poate de onest legat de maternitate: “În cinstea nopţilor nedormite, a sfârcurilor însângerate, a plânsetelor şi râsetelor, a celor mai frumoase momente, dar şi a disperării celei mai mari! N-aş schimba nimic din toate acestea! Faptul că sunt mama lui Dusty şi a lui Gio mă menţine puternică şi mă motivează.”Modelul Victoria’s Secret nu obişnuieşte să se afişeze cu copiii ei pe covorul roşu şi nici nu exagerează cu fotografiile cu micuţii online. De fapt, de-abia dacă îi putem recunoaşte pe Dusty şi pe Gio! Îi ştim doar din descrierea părinţilor lor şi… cam atât.

 Băieţii lui Britney SpearsŞi despre cei doi copii ai Prinţesei Pop ştim că există, doar că nu apar în lumina reflectoarelor prea mult. Pe cât de arhicunoscută e mama lor, pe atât de anonimi au rămas Preston (13) şi Jayden (12). Şi adevărul e că e mai bine aşa! La ce probleme i-a adus faima mamei lor, nu era cazul să fie şi ei expuşi în detrimentul lor. Mai bine să-şi vadă de viaţa şi şcoala lor şi, la maturitate, să decidă ei dacă-şi doresc o carieră în lumina reflectoarelor sau nu.Până atunci, Britney i-a convins, cu greu, pe adolescenţii plini de toane, Jaydon şi Preston, să facă o poză cu mama lor, vara aceasta, după care a postat imaginea pe Instagram, spre deliciul fanilor divei, care n-au parte prea des de asemenea răsfăţ.  Copiii lui Halle BerryNici nu ştiu dacă putem spune că actriţa ni-i arată pe copiii ei, Nahla (11) şi Maceo (6)! Halle a ajuns să fie expertă în a posta fotografii cu odorurile ei, pe social media, fără să divulge nimic din înşăţişarea lor. Adică nu le vedem niciodată feţele şi habar n-avem, de fapt, cum arată copiii ei. Şi asta tot din dorinţa vedetei de a-i proteja pe cei mici de curiozitatea presei şi a publicului, care ar fi în stare de orice pentru a-i vedea mai bine pe cei doi fraţi.

 Fetele lui Nicole KidmanTot aşa, îi vedem pe copiii actriţei, dar, de fapt, nu le zărim niciodată chipul. Şi Nicole se numără printre vedetele care apără, cu orice preţ, intimitatea fetelor ei, Faith Margaret şi Sunday Rose. Kidman a postat această imagine, în care le îmbrăţişează pe fiicele ei, la care a adăugat un comentariu la fel de emoţionant: “Dragostea familiei mele înseamnă totul pentru mine!” Scurt şi cuprinzător? Oricum mai mult de-atât nu vom obine de la starul hollywoodian…  Copiii lui Gwyneth PaltrowApple şi Moses sunt aproape adolescenţi şi noi de-abia dacă i-am văzut vreodată în toată viaţa lor! În cazul celor doi copii ai actriţei, nici măcar nu ne putem baza pe paparazzi, pentru că Gwyneth reuşeşte să-i ţină pe fiica şi pe fiul ei atât de bine ascunşi, încât nici măcar jurnaliştii de scandal nu-i găsesc în drum spre şcoală sau la shopping, pentru a-i prinde în cadru. Oricum, trebuie să-i mulţumim lui Paltrow pentru rarele momente în care ni-i arată chiar ea pe cei doi fraţi în toată frumuseţea lor.

OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus