Stiri de ultima ora

Harry şi Meghan Markle se vor muta de la Palatul Kensington, unde locuiesc alături de William şi Kate. Unde va fi reşedinţa oficială a Ducilor de Sussex FOTO

Harry şi Meghan Markle se vor muta de la Palatul Kensington, unde locuiesc alături de William şi Kate. Unde va fi reşedinţa oficială a Ducilor de Sussex FOTO
Monden
Harry şi Meghan nu vor mai locui la Palatul Kensington, alături de William şi Kate FOTO Guliver/Getty Images

Prinţul Harry (34 de ani) şi soţia sa Meghan (37 de ani) se vor muta la Windsor la începutul anului 2019, înainte de naşterea primului lor copil, aşteptat în primăvară, a anunţat Palatul Kensington.

„Ducele şi ducesa de Sussex, care se pregătesc pentru naşterea primului lor copil, se vor muta la cabana Frogmore, pe domeniul Windsor, la începutul anului viitor“, a precizat Palatul în comunicat. 

Cuplul trăia după logodna din 2017 la cabana Nottingham, în incinta Palatului Kensington de la Londra, care este şi reşedinţa oficială a fratelui lui Harry, prinţul William (36 de ani) a soţiei sale Kate (36 de ani) şi a celor trei copii, George, Charlotte şi Louis.  

Cabana Frogmore se află în incinta castelului Windsor, la aproximativ 30 de kilometri de capitala britanică, unde a avut loc căsătoria cuplului pe 19 mai. Este diferit de conacul casei Frogmore, care a găzduit recepţia din seara nunţii, scrie News.ro. 

Frogmore House 

„Windsor este un loc foarte special pentru Alteţele Lor Regale, care se bucură că reşedinţa lor oficială se află pe domeniu“, a subliniat Palatul Kensington. 

Potrivit Historic England, organismul public care se ocupă de conservarea patrimoniului britanic, cabana Frogmore este o clădire clasată care datează din secolul al XIX-lea. Este o casă cu două etaje, o faţadă cu stuc (n.r. - o tencuială colorată în masă, pe bază de var. Tehnica stucului este cunoscută din Antichitate) şi un parapet. 

Potrivit Daily Mail , Frogmore va suferi renovări de milioane de lire sterline, pentru a transforma casa în una cât mai confortabilă şi primitoare, demnă de viitoarea familie a Prinţului Harry. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus