Stiri de ultima ora

GRAMMY 2017: Însărcinată cu gemeni, Beyonce pe scena premiilor Grammy

GRAMMY 2017: Însărcinată cu gemeni, Beyonce pe scena premiilor Grammy
Monden
Diva pop Beyonce a urcat duminică seară, la Los Angeles, pe scena celei de-a 59-a ediții a premiilor Grammy, mângâindu-și cu delicatețe și mândrie burtica vizibil proeminentă, în prima sa apariție publică la 12 zile după ce a anunțat că este însărcinată cu gemeni, conform Reuters.

Beyonce a purtat o rochie aurie, strălucitoare și a interpretat baladele Love Drought și Sandcastles de pe ultimul ei album, Lemonade , un produs discografic multiplu nominalizat la Grammy, care pune accent pe mesaje feministe, de rasă și pe trădare. Ea a cântat de pe scaun, înconjurată de o ploaie de petale.

Marea sa rivală din această seară este britanică Adele, 28 de ani, singurul artist care a mai fost nominalizat la toate cele trei categorii principale ale galei — cel mai bun album, cea mai bună piesă și cea mai bună înregistrare a anului.

La începutul serii de premii Adele a reușit să o învingă pe Beyonce la categoria de interpretare vocală pop, iar ultimul ei album, "25" a câștigat prmeiul Grammy la categoria pop vocal album.

La fel ca în cazul altor gale de premii recente, participanții nu au pierdut ocazia de a lansa mesaje politice împotriva președintelui american Donald Trump. În calitate de prezentatoare, vedeta latino Jennifer Lopez a susținut că muzica este o limbă universală și a adăugat că "în această perioadă a istoriei este nevoie de vocile noastre mai mult decât oricând".

Gazda ceremoniei, James Corden, a deschis seara cu o interpretare rap despre puterea muzicii în acest vremuri tulburi, punctând în rime că, în ceea ce-l privește pe președintele Trump, nu se știe niciodată ce mai urmează.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus