Stiri de ultima ora

GINECOLOGUL MĂ IMPLORASE... Andreea Esca a rupt tăcerea: Toată lumea a amuțit când a auzit asta...

GINECOLOGUL MĂ IMPLORASE... Andreea Esca a rupt tăcerea: Toată lumea a amuțit când a auzit asta...
Monden
Într-un editorial publicat pe alistmagazine.ro , Andreea Esca a povestit cum a fost ziua în care Alexia a venit pe lume. 

„M-am dus la spital dimineață, convinsă că, din cauza puiului cu alune de la Chinezesc, mă doare burta, dar medicul ginecolog mi-a zis că trebuie să nasc! Imediat. Pentru că am contracții serioase.  L-am sunat pe Alex și i-am zis: nu mă mai pot întoarce acasă, că nasc! Asta e ce-mi amintesc acum, despre 31 august 2000. (...)

Cu două zile înainte, fusese ziua mea și ginecologul mă implorase să nu mai dansez. Asta pentru că tot în perioada aceea mersesem și la nunta lui Mutu cu Alexandra Dinu, și pentru că, desigur, era în weekend, medicul Mihai Stănciulescu îmi zisese râzând: dacă rupi ringul, cum te știu, și te apucă să naști, “să-i spui lu’ Mutu”.

Bineînțeles că am dansat și colo și colo, dar iată că acum chiar nașteam. În jumătate de oră eram pe masa de operație pentru că medicul a decis că nu mă va lăsa să nasc natural. Avea el o poveste cu Demi Moore și alte detalii pe care nu vi le mai povestesc, cert este că la ora 13:10 a venit pe lume Alexia Margot, la spitalul 23 August din Pantelimon, actualmente Sf Pantelimon", a mărturisit cunoscuta prezentatoare a Știrilor Pro TV.  
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus