Stiri de ultima ora

Gheorghe Turda şi fosta iubită îşi aruncă VORBE GRELE: "Nu se poate trăi cu ea"

Gheorghe Turda şi fosta iubită îşi aruncă VORBE GRELE: Nu se poate trăi cu ea
Monden
Gheorghe Turda şi fosta iubită îşi aruncă VORBE GRELE: "Nu se poate trăi cu ea"

Un articol de: B1.ro - 21 Ian 2019, 12:28

Gheorghe Turda s-a despărţit recent de iubita lui, iar separarea nu a fost una lipsită de conflicte. Mai mult, chiar şi acum aceştia dau vina unul pe altul pentru despărţire. 

Ei au vorbit pentru prima dată de motivul care i-a determinat să spună Adio. Acesta nu a fost diferenţa de vârstă de 23 de ani, ci unul mai degrabă adolescentin, scrie Click !. 

Gheorghe Turda o acuză pe Nicoleta Voicu că era prea geloasă şi că îi controla mereu telefonul să vadă dacă vorbeşte cu alte femei. 

„Da, m-am despărţit de Nicoleta în urmă cu patru zile. Şi-a luat lucrurile şi s-a mutat în apartamentul ei. Mai are câteva lucruşoare pe aici. Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea. Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri. Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon.

Partea proastă e că mi-a stricat nişte relaţii importante. Ce să zic, eu nu o întrebam pe ea cine o sună, de ce doarme cu telefonul sub pernă sau de ce îl ia şi la toaletă”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Click!.

La rândul ei, Nicoleta Voicu îl acuză pe cântăreş că nu îi acorda niciodată destulă atenţie şi că nu ieşeau niciodată în oraş la o întâlnire romantică, ci doar la evenimente mondene. 

„Gheorghe Turda era foarte captivat de cariera profesională. Din timpul petrecut împreună, 99 la sută îl acorda lumii, celor care îl contactau. Stăteam împreună, iar el vorbea continuu la telefon. S-a întâmplat de nenumărate ori să se trezească dimineaţă şi în loc să mă privească, să se uite la telefon. Eu nu l-am înşelat, pentru că telefonul meu era în orice colţ din casă, însă dumnealui îl ţinea ori în buzunar, ori lângă farfuria cu ciorbă. Domnul Turda mă neglija ca femeie. Eu provin dintr-o familie înstărită, am fost răsfăţată, am dus o viaţă de domniţă şi am avut tot ce mi-am dorit.

Eu nu am cerut vacanţe şi croaziere, ci afecţiune. Ca în orice cuplu, voiam plimbări în oraş, atenţie şi momentele noastre. Noi, în loc de ieşiri în doi, aveam ieşiri publice, la evenimente, la aniversări, şi totul s-a raportat la profesia lui. Prima noastră ieşire a fost aşa: «Nicoleta, trebuie să mergem la evenimentul lui Cătălin Crişan». Toate ieşirile noastre au fost aşa, iar când stăteam acasă, domnul Turda vorbea continuu la telefon. Deci nu eram geloasă, aşa cum spune dânsul!”, ne-a mărturisit Nicoleta Voicu. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus