Stiri de ultima ora

Gestul făcut de actriţa Kristen Stewart pe covorul roşu de la Cannes, în semn de protest faţă de o regulă impusă de organizatori FOTO

Gestul făcut de actriţa Kristen Stewart pe covorul roşu de la Cannes, în semn de protest faţă de o regulă impusă de organizatori FOTO
Monden
Kristen Stewart a păşit desculţă pe covorul roşu de la Cannes în semn de protest FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa Kristen Stewart (28 de ani), cunoscută din franciza „Twilight“, a păşit desculţă pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Cannes, în semn de protest faţă de interdicţia pantofilor fără tocuri înalte la acest eveniment.

Deşi a apărut pe covorul roşu încălţată cu pantofi creaţi de celebrul designer Christian Louboutin, înainte de premiera filmului „BlacKkKlansman“ al lui Spike Lee, actriţa s-a descălţat pentru a urca treptele către sala în care a fost organizat evenimentul. Artista nu ar fi fost sancţionată pentru acest gest, notează News.ro , iar internauţii au aplaudat-o pentru gestul său. 

Anul trecut, Kristen Stewart, cunoscută pentru apariţiile ei pe covorul roşu în ţinute formate din rochii şi pantofi sport, a vorbit despre codul vestimentar al Festivalului de Film de la Cannes. „Oamenii se supără foarte tare dacă nu porţi tocuri înalte. Dacă nu le ceri bărbaţilor să poarte tocuri şi rochii, nu îmi poţi cere nici mie acest lucru“, declara actriţa pentru The Hollywood Reporter.

Kristen Stewart FOTO Guliver/Getty Images

Kristen Stewart a păşit desculţă pe covorul roşu de la Cannes în semn de protest FOTO Getty Images

Kristen Stewart a păşit desculţă pe covorul roşu de la Cannes în semn de protest FOTO Getty Images

În 2015, presa internaţională a scris că unor femei le-a fost refuzat accesul la premiere cu covorul roşu tocmai pentru că nu purtau pantofi cu toc. Mai multe artiste, printre care şi Emily Blunt, au contestat interdicţia, despre care a afirmat că „este dezamăgitoare“, scrie bbc.com. 

„Toată lumea ar trebui să poarte pantofi fără toc, să fiu sinceră. Nu ar trebui să mai purtăm tocuri oricum. Asta este părerea mea“, declara Blunt. 

Kristen Stewart nu este prima actriţă care s-a descălţat pe covorul roşu în semn de protest. În 2016, Julia Roberts a păşit desculţă la Cannes, la premiera filmului „Money Monster“.

Julia Roberts FOTO Getty Images

Actriţa Kristen Stewart, în vârstă de 28 de ani, a devenit cunoscută după ce a interpretat rolul Bellei Swan din filmele francizei „Amurg/ Twilight“, adaptate după seria omonimă, semnată de scriitoarea americană Stephenie Meyer. Între filmele în care a mai jucat actriţa se numără „Jumper: Oriunde, oricând/ Jumper“ (2008), „The Runaways“ (2010), „Pe drum/ On the Road“ (2012), „Camp X-Ray“, „Nori peste Sils Maria/ Clouds of Sils Maria“, „Aceeaşi Alice/ Still Alice“, „Anesthesia“, „American Ultra: Agent descoperit/ American Ultra“ şi „Personal Shopper“.

Articole similare :
comments powered by Disqus