Stiri de ultima ora

George Clooney nu vrea să fie naşul bebeluşului Sussex. Care este motivul

George Clooney nu vrea să fie naşul bebeluşului Sussex. Care este motivul
Monden
Actorul american George Clooney (58 de ani) a declarat, într-un interviu, că nu vrea să fie naşul bebeluşului ducilor de Sussex, Archie Harrison, şi a explicat care este motivul.

După ce au apărut zvonuri potrivit cărora Prinţul Harry şi Ducesa Meghan Markle i-ar fi ales drept , actorul american a declarat că nu este interesat să fie tatăl spiritual al bebeluşului ducilor de Sussex, Archie Harrison , deoarece „abia se descurcă cu rolul de tată“, scrie The Mirror .

Invitat în emisiunea prezentată de Jimmy Kimmel, actorul de la Hollywood a subliniat că ar fi „o idee proastă“ ca el să fie naşul bebeluşului de Sussex: „Asta ar fi o idee proastă. Nu ar trebui să fiu naş. Sunt tată de gemeni şi abia reuşesc să fac asta“. 

Pentru a clarifica poziţia sa în legătură cu acest subiect, actorul american a insistat că doreşte să fie şters de pe lista posibililor naşi: „Nu o să fiu naşul copilului. Vă promit asta. Sunt foarte sigur“.

George Clooney a zâmbit când Jimmy Kimmel i-a spus că ziua lui de naştere coincide cu cea a bebeluşului de Sussex: „Da, puştiul ăsta mi-a furat toată atenţia“. 

Este cunoscut că Clooney şi soţia sa sunt prieteni apropiaţi ai cuplului. Familia Clooney a fost invitată la nunta Prinţului Harry cu fosta actriţă Meghan Markle, iar Amal Clooney a organizat chiar şi petrecerea „Baby Shower“ pentru ducesa de Sussex. 

Amal şi George Clooney, la nunta Ducilor de Sussex FOTO Guliver/Getty Images

George şi Amal Clooney au împreună  gemeni în vârstă de un an.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus