Stiri de ultima ora

Gene Simmons, despre perioada de glorie a trupei Kiss: „M-am culcat cu 5.000 de fane. Am poze care dovedesc asta“

Gene Simmons, despre perioada de glorie a trupei Kiss: „M-am culcat cu 5.000 de fane. Am poze care dovedesc asta“
Monden
Gene Simmons se transformă în „Demonul“ atunci când e pe scenă FOTO GettyImages/Guliver

Gene Simmons (66 de ani) a povestit despre aventurile sale din timpul perioadei de glorie a trupei Kiss, când a făcut sex cu aproximativ 5.000 de fane, şi-a exprimat părerea despre însemnătatea familiei şi a vorbit fără perdea despre pericolul drogurilor.

Soţia l-a rugat să ardă pozele compromiţătoare 

Shannon Tweed, soţia lui Gene Simmons , a fost de acord să se mărite cu rockerul, după 28 de ani în care au avut doar întâlniri, cu o singură condiţie. Tweed a insistat ca Simmons, care a recunoscut că a făcut sex cu aproximativ 5.000 de fane în turneele cu Kiss, să îşi ardă pozele pe care le ţinea drept evidenţă a partidelor de sex, arată „The Sun“ . „Nu luam droguri în vremurile bune, dar făceam sex. M-am culcat cu 4.800 de fane? Aşa mi se spune. Aveam pozele de tip Polaroid care dovedeau asta, o, da! Dar pe majoritatea le-am ars. Shannon şi cu mine am avut un ritual“, a spus chiar Gene Simmons.

Gene Simmons s-a remarcat timp de patru decenii în calitate de solist al trupei Kiss nu doar cu muzica cu ajutorul căreia a cucerit mai multe premii, dar şi cu marca sa înregistrată: limba de o lungime considerabilă. La 42 de ani de la lansarea primului album al trupei, Simmons insistă că perioadele în care făcea sex sălbatic au dispărut. Rockerul spune că cea mai mare realizare este familia lui. 

Familia i-a schimbat percepţia 

„Nu m-am gândit la familie ca la ceva important înainte ca eu şi Shannon să avem copii. Nu mi-a păsat. Nu voiam să mă însor şi nici să am copii. Dar (n.r. - Sophie şi Nick) când s-au născut m-am dus la spital şi am plâns ca un copil de 12 ani. A vândut Kiss milioane de discuri? Da. Suntem cei mai norocoşi din lume? Cu siguranţă că suntem. Mă simţeam ca un alpinist pe cel mai înalt munte din lume care striga cât putea de tare: «E grozav, aşa e? Cum am ajuns aici?». Dar copii sunt mai importanţi“, arată el. 

„Când erau mai mici, copiii mă vedeau pe scenă şi spuneau «O, Doamne, uite-l pe tata, iar îşi scoate limba». Lumea îl întreabă pe Nick dacă are o limbă la fel de mare ca a mea. Şi chiar are. Nu au realizat că trupa e importantă, dar pe măsură ce au devenit adolescenţi au observat că oamenii cool mă cunoşteau. Nick mi-a spus la un moment dat: «Bob Dylan e foarte bun», iar eu i-am răspuns: «Da, e bun. L-ai cunoscut când aveai opt ani, a trecut pe la noi». A avut următoarea reacţie: «Poftim? De ce nu mi-ai spus»“, mai povesteşte Simmons. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus