Stiri de ultima ora

Gene Simmon, despre moartea lui Prince: „Cât de patetic să fii să te ucizi?Încetul cu încetul, pot garanta“

Gene Simmon, despre moartea lui Prince: „Cât de patetic să fii să te ucizi?Încetul cu încetul, pot garanta“
Monden
Gene Simmon crede că Prince şi-a ales destinul odată cu începerea consumului de droguri FOTO GettyImages/Guliver

Gene Simmon (66 de ani), cofondator al trupei Kiss, a catalogat moartea lui Prince drept o alegere „patetică“, pe când despre moartea lui David Bowie a spus că a fost una „tragică“, din cauza luptei cu cancerul.

„La asta se rezumă alcoolul şi drogurile: o moarte lentă“ 

Într-un interviu pentru publicaţia „Newsweek“, citat de „Huffington Post“ , Simmons a comparat dispariţiile lui David Bowie şi Prince, desciindu-le drept „tragică“, respectiv „patetică“. „Moartea lui Bowie a fost cu adevărat tragică pentru că suferea de o boală adevărată. Toate celelalte morţi au fost o alegere“, a declarat Gene Simmon. „Cred că Prince avea capul în nori. Dar cât de patetic să fii să te ucizi? Nu vă amăgiţi, asta a făcut. Încetul cu încetul, vă pot garanta. La asta se rezumă alcoolul şi drogurile: o moarte lentă“, a continuat el, care a mai spus că niciodată în cariera lui nu a fost beat şi nu a fumat marijuana. 

Ce substanţe s-au găsit în trupul lui Prince 

Simmon face referire la faptul că primele informaţii despre autopsia lui Prince relevă faptul că . De asemenea, Prince avea un număr periculos de mic de celule roşii, indicând faptul că a fost bolnav cu puţin timp înainte de a muri, conform declaraţiilor a doi poliţişti care participă la investigaţie. Presa străină scria că  starul ar fi fost diagnosticat cu SIDA  cu şase luni înainte să moară şi ar fi refuzat tratamentul. Mai mult, surse din rândul autorităţilor care investighează decesul înaintează ipoteza unei supradoze, după ce în reşedinţa artistului au fost descoperite medicamente opiacee.

Purtătoarea de cuvânt a biroului de medicină legală care a realizat autopsia cântăreţului Prince a refuzat să confirme aceste informaţii. Cauza morţii lui Prince urmează să fie determinată. La sfârşitul lunii aprilie, medicii legişti americani au spus că finalizarea raportului autopsiei şi a testelor toxicologice ar putea dura câteva săptămâni.

, trupul său fiind descoperit pe 21 aprilie în reşedinţa sa din Paisley Park, un oraş din statul Minnesota.  Trupul neînsufleţit al cântăreţului american a fost incinerat  trei zile mai târziu, în cadrul unei ceremonii private, iar urna cu cenuşa artistului va fi depozitată într-un loc secret.

În schimb, David Bowie a murit pe 10 ianuarie, la vârsta de 69 de ani, după o curajoasă luptă de 18 luni cu cancerul. Trupul neînsufleţit al lui David Bowie a fost incinerat pe 12 ianuarie, în New Jersey, potrivit unui certificat de deces ataşat testamentului. Niciun membru al familiei sale şi niciun prieten nu au fost prezenţi la incinerarea sa, în conformitate cu dorinţa cântăreţului britanic. Bowie şi-a dorit să îi fie împrăştiată cenuşa pe insula Bali, într-un ritual budist. Nu se ştie dacă această ceremonie a avut deja loc. Ultimul album al lui David Bowie, „Blackstar“, lansat cu două zile înainte de moartea acestuia, s-a aflat mai multe săptămâni consecutiv pe primul loc în topurile din Marea Britanie. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus