Stiri de ultima ora

GATA, E OFICIAL! ANTENA 1 a anunțat DATA CÂND VA DIFUZA show-ul ASIA EXPRESS, sezonul 3!

GATA, E OFICIAL! ANTENA 1 a anunțat DATA CÂND VA DIFUZA show-ul ASIA EXPRESS, sezonul 3!
Monden
Iată detaliile oferite de către reprezentanții Antenei 1 cu privire la data la care va începe emisiunea mult așteptată, conform  stirimondene.fanatik.ro

BURSUCU ’ E ÎN STARE DE ȘOC! (IMAGINI DRAMATICE)

Aceștia nu au comunicat o dată exactă, însă mai-marii postului trustului Intact au precizat că îndrăgitul concurs va putea fi urmărit din primăvara anului viitor, dezvăluind totodată și destinația surpriză în care se va desfășura cursa.

De data aceasta, concurenții vor poposi în Filipine și Taiwan, țara noastră fiind prima care va porni pe această rută. 

ASTA DA BOMBĂ! S-a aflat totul despre sarcina gabrielei cristea! TAVI CLONDA

Până la startul competiției, telespectatorii vor avea ocazia să intre în culisele show-ului și să cunoască mai bine cele nouă perechi care au răspuns prezent provocării Drumului Comorilor. Totodată, vom putea afla detalii inedite din spatele camerelor de filmat, dar și cum se produce pas cu pas unul dintre cele mai apreciate reality show-uri din țara noastră.

Nici nu au ajuns bine în Asia, că vedetele noastre au avut parte de prima provocare în drumul spre marele premiu. Încă de la primele ore ale dimineții, cele nouă perechi au plecat cu un feribot către o destinaţie necunoscută. De acolo, Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Florin Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză şi Lia Bugnar, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Alex Abagiu şi prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea şi Mario Fresh au luat startul în Drumul Comorilor, presărat cu provocări dificile la orice pas.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus