Stiri de ultima ora

Fotografie rară cu Eddie Murphy alături de cei 10 copii ai săi FOTO

Fotografie rară cu Eddie Murphy alături de cei 10 copii ai săi FOTO
Monden
Actorul şi comediantul american Eddie Murphy (57 de ani) a pozat alături de toţi cei zece copii ai săi, într-o fotografie rară de familie.

Eddie Murphy a sărbătorit Crăciunul în familie şi a pozat alături de toţi cei 10 copii ai săi. În imagine mai apar mama şi soţia actorului, actriţa australiană Paige Butcher (39 de ani).  

Cu această ocazie, comediantul american l-a prezentat lumii şi pe cel de-al 10-lea copil al său, băieţelul Max Charles Murphy, care a venit pe lume pe 30 octombrie.

Eddie Murphy şi Paige Butcher au o relaţie de şase ani şi o fetiţă în vârstă de doi ani, pe nume Izzy. 

Fotografia a fost postată pe Instagram de Bria Murphy, cea mai mare fiică a actorului, alături de mesajul „Crăciun fericit!“.  

Dec 25, 2018 at 9:48am PST

În imagine, Eddie o ţine în braţe pe Izzy Oona (2 ani), fiica pe care o are cu Paige. În faţa lor se află partenera sa, care îl ţine în braţe pe micuţul Max, iar lângă ea se află mama ei, viitoarea soacră a actorului. 

În fotografie apare şi Angel Iris, fiica de 11 ani a lui Mel B, fosta Spice Girls cu care Murphy a avut o relaţie în urmă cu mai bine de un deceniu. În stânga jos, se află Eric (29 de ani), primul fiu pe care Murphy l-a avut împreună cu fosta sa soţie, Paulette McNeely. Al doilea fiu al actorului, Christian (28 de ani), a cărui mamă este Tamara Hood, se află pe ultimul rând din spate în partea dreaptă. 

De asemenea, în imagine mai apar şi fiicele Bella Zahra (16 ani) Zola Ivy (19 ani), Shayne Audra (24 de ani) şi Bria şi Miles (26 de ani), copiii pe care comediantul îi are cu Nicole Mitchell Murphy. Pe primul rând se află şi mama actorului. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus