Stiri de ultima ora

FOTO Valentina Pelinel şi Cristi Borcea s-au căsătorit şi vor deveni din nou părinţi, de gemeni

FOTO Valentina Pelinel şi Cristi Borcea s-au căsătorit şi vor deveni din nou părinţi, de gemeni
Monden
Fotomodelul Valentina Pelinel (37 de ani) s-a căsătorit cu omul de afaceri Cristi Borcea (48 de ani), cei doi, care mai au un copil împreună, urmând să devină şi părinţi de gemeni.

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea s-au cununat civil la Primăria din Voluntari, ceremonia fiind oficiată de Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei.  

Libertatea scrie că fostul acţionar al echipei Dinamo va deveni din nou tată, proaspăta sa soţie fiind însărcinată cu gemeni de sex feminin. Informaţia a fost confirmată de fotomodel pentru spynews: „Sunt în culmea fericirii. Da, e adevărat, vom avea gemeni“. Cuplul mai are un băieţel, Milan, în vârstă de doi ani.  

Pentru cununia civilă, Valentina Pelinel a ales o rochie de culoare roşie, accesorizată cu o pereche de cercei creaţi de Iulia Albu şi sandale Jimmy Choo. După cununie civilă, soţii vor pleca în luna de miere, în Turcia, la Bodrum.

Cristi Borcea are acum şapte copii, cu vârste între 20 de ani şi 2 ani. Prima soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit trei copii: Patrick (20 de ani) şi gemenii Antonia şi Angelo (14 ani). A doua soţie, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii, pe George Alexandru (6 ani) şi Gloria (4 ani). Cristi Borcea a avut o relaţie şi cu avocata Simona Voiculescu, cu care are o fetiţă, Carolyn (11 ani). Cel mai mic copil este băieţelul lui şi al Valentinei Pelinel, Milan Cristian (2 ani). 

Cristi Borcea a ieşit recent din închisoare. Acest lucru a fost decis definitiv de magistraţii Tribunalului Ilfov după ce au admis contestaţia acestuia la sentinţa din luna mai a Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti care a respins cererea. Fostul acţionar al clubului FC Dinamo declara la momentul eliberării că a trecut printr-o perioadă dificilă şi are nevoie de cel puţin o lună de consiliere psihiatrică. 

Omul de afaceri a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat definitiv, în anul 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul "Transferurilor de jucători".

Articole similare :
comments powered by Disqus