Stiri de ultima ora

FOTO Regina Elisabeta a II-a, fotografiată când prepara budinca de Crăciun, alături de cei trei moştenitori

FOTO Regina Elisabeta a II-a, fotografiată când prepara budinca de Crăciun, alături de cei trei moştenitori
Monden
Regina Elisabeta a pregatit budinca de Craciun alaturi de printul Charles, printul William si micul print George FOTO Palatul Buckingham

Regina Elisabeta a II-a, alături de prinţul Charles, fiul, prinţul William, nepotul, şi prinţul George, strănepotul, au fost fotografiaţi preparând tradiţionala budincă de Crăciun.

Îmbrăcaţi în costum şi cu cravată, prinţii Charles şi William îi încadrează pe prinţul George şi regina Elizabeth II, care poartă o rochie casual şi nu a renunţat la poşetă. Cu un brad de Crăciun decorat cu motive regale, fără şervete sau alte obiecte necesare în timpul gătitului, cei trei sunt foarte atenţi la felul în care prinţul George amestecă în compoziţia pentru budincă.

Imaginile cu cei patru au fost realizate la Palatul Buckingham, iar acţiunea lor a venit în sprijinul unei iniţiative a Royal British Legion.

Tradiţional, budinca specială de Crăciun aduce noroc. Desertul a fost piesa centrală a reuniunii de Crăciun a Legiunii. Iniţiativa „Together at Christmas” are menirea de a sprijini comunitatea Forţelor Armate în preajma Sărbătorilor.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus