Stiri de ultima ora

FOTO Mihaela Tatu: „Televiziunea nu mai există. Văd un regres şi o decădere“

FOTO Mihaela Tatu: „Televiziunea nu mai
există. Văd un regres şi o decădere“
Monden
Un proiect cu Zone Studio Oradea (un studio de traduceri – n.r.) a adus-o pe vedeta de televiziune Mihaela Tatu, la Oradea, în urmă cu trei luni. „E mult mai confortabil să locuiesc aici şi să mă duc din când în când la Bucureşti, decât să stau la Bucureşti şi să vin din când în când aici. Există filme care trebuie să fie gata de pe o zi pe alta şi atunci pierdeam timp pe drum. În altă ordine de idei, venind la Oradea destul de des, m-am îndrăgostit de oraş. Şi atunci mi-am creat o zonă de confort.  În general am un principiu sau, mai bine zis, ţin cont de un proverb:  omul sfinţeşte locul.Unde mă duc, mă  duc şi rămân şi-mi fac simţită prezenţa, iar oraşul ăsta chiar merită. Merită să locuiesc în el“, a mărturisit Mihaela Tatu. 

A descoperit Teatrul „Regina Maria“ şi este mândră de trupa de actori orădeni, abia aşteaptă să înceapă stagiunea la Filarmonică, dar sunt şi lucruri care-i lipsesc din Bucureşti.

„Mă simt foarte bine, confortabil, relaxată, sunt distanţe mici pe care pot să le parcurg pe jos, sunt oameni extraordinar de primitori, care m-au acceptat ca şi cum aş fi fost de-a lor de-o veşnicie. Îmi lipseşte abonamentul de la Sala Radio, îmi lipsesc serile la Teatrul Metropolis şi la Teatrul Naţional, îmi lipsesc spectacolele de la Ateneu“, spune Mihaela Tatu.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus