Stiri de ultima ora

FOTO Michelle Obama, schimbare de look neaşteptată: cum au reacţionat fanii

FOTO Michelle Obama, schimbare de look neaşteptată: cum au reacţionat fanii
Monden
Soţia fostului preşedinte al Americii, Michelle Obama (55 de ani), a fost lăudată în mediul online după ce s-a prezentat la un eveniment cu o schimbare de look.

Michelle Obama a fost aplaudată datorită schimbării de look din cadrul unui eveniment la care a fost invitată, Essence Music Festival 2019, scrie ABC . 

Fosta primă-doamnă a apărut cu o altă coafură faţă de cea cu care obişnuise să apară în public, mai exact cu părul natural şi ondulat. 

Cu părul lung, încreţit natural şi vopsit în tehnica ombré şi îmbrăcată într-o salopetă strălucitoare mov, Michelle Obama i-a acordat un interviu jurnalistei Gayle King, în cadrul căruia a discutat despre cartea best-seller „Becoming“, iar ulterior a postat imaginile de la eveniment pe reţelele sociale. 

„Puterea pe care o avem noi, femeile negre. Puterea vocii noastre, de a povesti şi cea a naraţiunii noastre. Ştiţi, o subestimăm pentru că ei vor să o subestimăm“, a spus Michelle Obama. „Dar eu sunt aici să vă spun că nu este nimic ce nu putem face sau schimba dacă noi ne propunem“, a mai spus ea.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus