Stiri de ultima ora

FOTO Iulia Vântur arată demenţial în videoclipul lui Dima

Fosta vedetă Pro TV este femeia fatală, senzuală şi dominatoare din noul clip “Cerşesc iubire”. Iulia e o adevărată „lady in red“, care-şi pune la bătaie toate armele de seducţie.

Invitată specială şi cea care a jucat rolul femeii fatale în aceasta poveste a fost Iulia Vântur, care a strălucit pe platourile de filmare. Într-o rochie roşie semnată Cristina Săvulescu, Iulia şi-a intrat rapid in rol, ispitindu-l şi  seducându-l  pe interpret.

“Deşi am destulă experienţă în ceea ce priveşte filmările, în ziua respectivă am trecut prin tot felul de stări. Ştiind că trebuie să dau totul şi că toţi acei oameni s-au adunat acolo pentru mine, am avut tot felul de emoţii... atât pozitive, constructive, cât şi unele total neînţelese, mai ales când filmăm alături de Iulia, este o femeie superbă şi e foarte greu să te mai concentrezi la ceva în afară de ea. De fapt, acesta a fost rolul meu: să mă las sedus, cucerit, dominat de ea. Va fi o poveste cu multă nebunie, pasiune şi chimie şi abia aştept să mă văd în postura de bărbat sedus”, a explicat Dima. 
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus