Stiri de ultima ora

FOTO Cum s-au prezentat vedetele la Gala Gopo 2020: „O ediţie în care toţi jucăm în scenariul strict al distanţării, cu masca obligatorie“

FOTO Cum s-au prezentat vedetele la Gala Gopo 2020: „O ediţie în care toţi jucăm în scenariul strict al distanţării, cu masca obligatorie“
Monden
Luni, 29 iunie, la Verde Stop Arena, a avut loc cea de-a 14-a ediţie a Galei Premiiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din România.

„La Gomera“ este marele câştigător al trofeului Gopo pentru Cel mai bun film. Evenimentul, transmis live pe PRO TV PLUS şi premiilegopo.ro, va putea fi văzut înregistrat miercuri, 1 iulie, ora 22:15, pe Pro Cinema.

Amânată cu trei luni în contextul măsurilor de restricţie, siguranţă şi prevenţie adoptate de autorităţi în această primăvară, prima ediţie a Galei Premiilor Gopo desfăşurată în aer liber a reunit aproximativ 500 de invitaţi, actori şi cineaşti, profesionişti ai industriei cinematografice şi jurnalişti, precum şi vedete de televiziune. 

Actorul Alex Bogdan a fost pentru al cincilea an consecutiv amfitrionul ceremoniei de decernare a premiilor, în timp ce vedeta PRO TV Amalia Enache a prezentat momentele speciale de pe covorul roşu.

Vedeta Pro TV nu a uitat să poarte nici masca de protecţie, pe care a asortat-o cu rochia, făcută special pentru ea. „Gala Gopo 2020, o ediţie ca niciuna alta, în care toţi jucăm în scenariul strict al distanţării, cu masca obligatorie“, a transmis Amalia Enache. 

Amalia Enache FOTO Instagram 

Corneliu Porumboiu, Cătălin Mitulescu, Adina Pintilie, Dan Chişu, Dorina Lazăr, Adela Mărculescu, Daniela Nane, Magda Catone, Dorotheea Petre, George Ivaşcu, Andreea Esca, Dan Bordeianu, Ana Ciontea, Mihai Călin, Diana Cavallioti, Adrian Păduraru, Alex Potocean, Andrei Crăciun, George Piştereanu, Aida Economu, Daniela Nane, Marius Manole, Cosmina Stratan, Şerban Pavlu, Ana Ularu, Ilona Brezoianu, István Téglás, Dana Rogoz şi Pavel Bartoş sunt doar câţiva dintre invitaţii care au participat la Gala Premiilor Gopo.

Filmul „La Gomera“, scris şi regizat de Corneliu Porumboiu şi produs de Marcela Ursu şi Patricia Poienaru (42 Km Film) şi-a adjudecat 9 trofee din cele 13 nominalizări, pentru Cel mai bun film, Cea mai bună regie, Cel mai bun scenariu, Cel mai bun montaj - Roxana Szel, Cea mai bună imagine - Tudor Mircea RSC, Cel mai bun actor într-un rol secundar - István Téglás, Cea mai bună actriţă într-un rol secundar - Rodica Lazăr, Cel mai bun sunet - Andre Rigaut, Sophie Chiabaut, Niklas Skarp şi Christian Holm, Cele mai bune decoruri - Simona Pădureţu.

Aşa cum era de aşteptat, invitaţii au ales ţinute pe măsura evenimentului, iar pentru unii participanţi această seară a reprezentat şi prima ieşire oficială în oraş după o perioadă de pauză, notează Click!

Dana Rogoz, nominalizată pentru rolul său din filmul „MO“, regizat de soţul său, Radu Dragomir, a bifat cu ocazia acestei serate şi prima ieşire de când a devenit mămică pentru a doua oară. Actriţa a optat pentru o rochie lungă, decupată pe un umăr, de culoare verde, iar pentru coafură a ales un stil relaxat.

Dana Rogoz FOTO Sever Gheorghe

Vedeta Pro TV Andreea Esca a fost şi ea prezentă la eveniment, unde a purtat o rochie lungă, cu motive florale, în negru şi roşu, pe care a accesorizat-o cu sandale cu platformă şi o geantă-plic neagră. 

Andreea Esca FOTO Sever Gheorghe

Şi Pavel Bartoş şi-a făcut apariţia la Gala Gopo. Prezentatorul de televiziune a optat pentru un sacou albastru şi pantaloni bleumarin, şi a purtat ochelari de vedere. 

Pavel Bartoş FOTO Sever Gheorghe

La Gala Gopo, printre invitaţii speciali s-a numărat şi criticul de film Irina Margareta Nistor, care a purtat şi o mască de protecţie. 

Irina Margareta Nistor FOTO Sever Gheorghe 

Actorul Marius Manole a avut o apariţie mai relaxată. El a optat pentru pantaloni scurţi, cămaşă şi sacou. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus