Stiri de ultima ora

Fosta-i, lele... Cândva MODEL DE TOP, acum asistentă pe ambulanță. Cine e VEDETA? (FOTO)

Fosta-i, lele... Cândva MODEL DE TOP, acum asistentă pe ambulanță. Cine e VEDETA? (FOTO)
Monden
Fosta-i, lele... Cândva MODEL DE TOP, acum asistentă pe ambulanță. Cine e VEDETA? (FOTO)

Vreme de aproape 20 de ani, Gabi Szilaghi (48 de ani) a strălucit în lumina reflectoarelor fiind una dintre cele mai bune foto model e. De cinci ani, ea a schimbat însă macazul, devenind asistentă pe Ambulanţă. Prin urmare, aveţi mari şanse să vă treziţi cu ea la uşă, când vă confruntaţi cu probleme de sănătate, scrie Click!

Gabi Szilaghi e prezentă  şi pe stadioane sau în sălile de sport, acolo unde au loc competiţii, pentru a interveni în caz de accidente. Aşa a descoperit-o presa, zilele acestea, la Campionatul European de Sală pentru Diabetici, care se desfăşoară, în perioada 16-23 iulie, la Clubul Dinamo, unde era detaşată.

Fostul model a povestit că de când şi-a schimbat meseria s-a confruntat cu multe cazuri grave, în calitate de asistentă medicală, pe Ambulanţă. Munca este contracronometru, ea şi ”echipa ei de şoc”, cum îi place să spună, reuşind să salveze zeci de vieţi.

Nici urmă de fard pe obraz, iar cearcănele adânci sunt dovada nopţilor nedormite. Din când în când priveşte cu nostalgie la fotografiile în care strălucea în lumina reflectoarelor. A înregistrat atunci un mare succes. Însă acum orice viaţă salvată e un trofeu de nepreţuit.

În puţinul timpul liber care îi mai rămâne, Gabi pictează, talent pe care şi l-a perfecţionat la Liceului ”Tonitza”. Lucrările ei  au fost expuse şi în expoziţii. ”Desenez pe orice, pe cutiile de bomboane ori pe ambalajele de  dresuri”, spune ea. Gabi a mai absolvit Facultatea de Psihologie experimentală, iar în 2010,  Şcoala de asistente medicale.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus