Stiri de ultima ora

Fosta asistentă a ANDREI rupe tăcerea. Nu e cum pare la TV?! ADEVĂRUL gol-goluț despre artistă (FOTO)

Fosta asistentă a ANDREI rupe tăcerea. Nu e cum pare la TV?! ADEVĂRUL gol-goluț despre artistă (FOTO)
Monden
Fosta asistentă a ANDREI rupe tăcerea. Nu e cum pare la TV?! ADEVĂRUL gol-goluț despre artistă (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 09 Mar 2018, 15:17

Îndrăgita artistă AMI a mărturisit în urma unui interviu pentru Libertatea că a lucrat ca asistent manager pentru Andra Măruță. AMI a dezvăluit faptul că a fost nevoită să muncească, la începutul carierei, pentru că altfel nu s-ar fi descurcat cu banii.

Andra și tatăl ei i-au oferit primul job.

“Am împlinit 18 ani și m-am mutat în București. Eram clasa a 12-a. Era totul nou pentru mine. Mă întreb,de multe ori, ce era în capul meu să mă mut chiar în clasa a 12-a, când aveam de dat bacul, cu profesori noi, mod de predare nou, colegi noi, totul nou… Nu știam pe nimeni. Însă mi-am dorit să vin la București înainte cu un an de a intra la Facultate, la Conservator, ca să mă obișnuiesc puțin cu lumea asta. Eram oarecum obișnuită cu Bucureștiul, pentru că mai veneam la concursuri, așa că nu mi-a fost foarte greu. Mai greu mi-a fost cu despărțirea de casă, de prieteni, de locurile cunoscute”, a povestit AMI.

“A fost o perioadă când am lucrat ca asistent manager. Adică, primul meu job a fost de asistent manager la Andra Măruță. Inițial, mersesem la ea la un casting pentru backing vocals. Cântasem și cu vioara, și cu vocea și am fost acceptată, așa că mergeam la concerte cu ea. Dar după, mi-a propus tatăl ei, Mihai Alexandru, să îl ajut pe acolo, pe la firmă. Așa am ajuns asistent manager. Am învățat totul din mers, pentru că eu nu știam să lucrez nici pe calculator, habar nu aveam să fac absolut nimic. Dar într-o lună, eram cea mai tare secretară, cel mai tare asistent manager!”, a mai adăugat artista.

După ce s-a lansat în cariera solo, AMI a fost nevoită să renunțe la job, însă și acum își aduce aminte cu plăcere de perioada în care Andra și tatăl ei, Mihai Alexandru, au avut grijă de ea și au tratat-o ca pe un membru al familiei. 

“După ce am plecat de acolo, le-a părut rău . Fiind și ardeleni – ei sunt din Turda -, s-a legat o prietenie frumoasă. Eu eram fix ca în familia mea, așa mă simțeam. Sunt niște oameni extraordinari și foarte calzi”, a mai spus AMI.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus