Stiri de ultima ora

Florin Piersic, invitat special la concertul pe care Ştefan Hruşcă îl susţine în Bucureşti

Florin Piersic, invitat special la concertul pe care Ştefan Hruşcă îl susţine în Bucureşti
Monden
Actorul Florin Piersic este invitat special la concertul pe care Ştefan Hruşcă îl va susţine, pe 15 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, informează organizatorii evenimentului, Project Events.

Ştefan Hrusca revine în ţară în luna decembrie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, având programate peste 20 de concerte în toată ţara, printre care şi în Capitală.

Astfel, Ştefan Hruşcă va concerta în Câmpulung-Muscel, Piteşti, Buzău, Ploieşti, Slobozia, Constanţa, Brăila, Galaţi, Focşani, Bacău, Botoşani, Suceava, Braşov, Alba-Iulia, Cugir, Zalău, Cluj-Napoca, Arad, Timişoara, Roman, Iaşi şi Vaslui.

Atât biletele pentru concertul din Bucureşti, cât şi pentru cele din ţară se găsesc în toată reţeaua Biletoo, în Bucureşti, la magazinul Biletoo. ro din Unirea Shopping Center, librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan - staţia de metrou Unirii 1. De asemenea, biletele pot fi achiziţionate de la casele de bilete ale sălilor în care sunt programate concertele. Cei care doresc să comande biletele online o pot face de pe www.biletoo.ro .

Ştefan Hruşcă, născut pe 8 decembrie 1957, la Ieud, în Maramureş, este interpret de muzică folk, cunoscut publicului din România mai ales prin colindele sale. A debutat ca artist în anul 1981, la Cenaclul Flacăra. Până în 1984, acesta a susţinut peste o mie de spectacole împreună cu cenaclul. În 1991, s-a stabilit în Toronto, Canada.

Florin Piersic este cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut, de-a lungul timpului, în filme româneşti devenite celebre, precum "Trandafirul Galben" (Mărgelatu), "Ciulinii Bărăganului", "Neamul Şoimăreştilor", "Haiducii lui Şaptecai". Totodata, a interpretat zeci de roluri pe scena Teatrului Naţional, în piese ca "Act veneţian", "Zbor deasupra unui cuib de cuci", "Gaiţele", "Idiotul", "Logodnicele aterizează la Paris", "Cartea lui Iovita", "Străini în noapte". De-a lungul timpului, actorul Florin Piersic a primit titlul de cetăţean de onoare al mai multor oraşe, printre care Bacău, Cluj-Napoca, Caracal, Sighet, Suceava, Baia Mare, Oradea, Bucureşti, Galaţi.
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus