Stiri de ultima ora

Florile preferate ale vedetelor. Albul și florile proaspete în cele mai celebre cabine de schimb

Florile reprezintă frumusețe, dragoste de natură, bucurie, tinerețe și prospețime. Iar vedetele iubesc să admire acest superb spectacol al naturii chiar la ei în dormitoare și cabine de schimb. Iată care sunt florile preferate ale vedetelor.

Despre Elton John se știe că are o pasiune pentru grădini și flori. Așadar, au apărut imediat zvonuri precum că ar cumpără în fiecare zi flori proaspete. În cabina s-a de schimb îi place să aibă un aranjament floral imens, dar care să nu cuprindă flori ca garoafă roșie, crini, crizanteme sau margarete.

Paris Hilton are o pasiune pentru roz și s-ar spune că iubește toate florile roz, dar se pare că florile sale preferate trandafirii și garoafele roșii.

Diva muzicii pop, Jennifer Lopez, se pare că are cabina de schimb decorată doar în alb, de la mobilă la draperii și lumânări. Ca flori preferă crinii și trandafirii albi.

Florile preferate ale vedetelor – lui Katy Perry îi place să-și decoreze casa cu hortensii albe sau bujori albi sau roz

Katy Perry este o altă vedetă ce adoră florile proaspete, de preferat de culoare albă sau roșu închis, hortensiile fiind preferatele ei. Bujorii albi sau roz sunt alte flori pe care le preferă vedeta, orice dar nu crini.

Britney Spears a afirmat de mai multe ori că preferatele ei printre flori sunt trandafirii albi, flori luxoase ce semnifică curajul, eleganța și misterul. Întrebată despre florile ei preferate, Angelina Jolie a răspuns că orhideea este floarea care o încântă cel mai mult. Orhideea este o floarea cu o deosebită înflorire și cu o varietate de culori. De altfel, crește în diferite zone ale lumii și are cele mai multe specii dintre toate florile. Se pare că sunt considerate printre cele mai frumoase flori din lume.

Florile preferate ale vedetelor – Drew Barrymore, zâmbește mereu cu o margaretă sau floarea-soarelui în păr

Văzută mereu cu flori ca floarea-soarelui sau margaretă în păr, acestea vorbesc foarte mult despre personalitatea jovială a lui Drew Barrymore. Dragostea pentru viață și natură se văd chiar și în personajele jucate de actriță, iar printre preferatele ei ca flori sunt margaretele, narcisele și floarea-soarelui. Cea din urmă este simbolul păcii și al societății vegane.

Pe lângă pasiunea  de a mirosi superbii trandafiri, se știe că Oprah Winfrey este un fan al buchetelor florale din emisiunea sa. Show-urile ei sunt mereu luminate de buchete ingenioase de flori, incluzând orhidee sălbatică, combinații uimitoare de trandafiri, coșulețe extraordinare pline cu magnolii și multe alte sortimente și combinații.

Florile preferate ale vedetelor – Scarlett Johansson iubește crinii și trandafirii albi, flori ceo calmează și o liniștesc

Într-unul din interviuri, Scarlett Johansson a menționat și faptul că îi place să aibă mereu casa plină de flori proaspete, precum crini și trandafiri albi. Actrița consideră aceste flori blânde și o calmează foarte mult. De asemenea, îi plac mult și freziile, pe care le asociază cu sentimentul de acasă.

Trandafirii roșii, simbolul dragostei adevărate, sunt preferați în special de Meryl Streep și Monica Bellucci. Iar dacă acordăm puțină atenție acestor două vedete distinse, nici nu am pune la îndoială că această floare mândră și maiestuoasă nu li s-ar potrivi.

Edith Piaf adora crizantemele, simbol al adevărului și frumuseții de toamnă. Marilyn Monroe, la fel ca Angelina Jolie, adora orhideele. Iar Audrey Hepburn iubea cel mai mult lăcrămioarele, aceste superbe și delicate flori mici, care dau un miros de neuitat și care rezistă mult. Kate Middleton a avut lăcrămioare în buchetul de la nunta sa.  
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus