Stiri de ultima ora

Familia lui Mario Iorgulescu, ÎN LACRIMI! E OFICIAL! INEVITABILUL s-a produs

Familia lui Mario Iorgulescu, ÎN LACRIMI! E OFICIAL! INEVITABILUL s-a produs
Monden
Dacă nu se va prezenta la termenul stabilit de instanţă, Mario Iorgulescu ar putea primi, iniţial, o amendă, apoi ar putea fi adus cu „mascaţi”, chiar din clinica din Italia.

Fiul șefului LPF a plecat din ţară la doar câteva zile după ce a ucis un om, intrând cu 240 km/h în maşina acestuia, aflată la semafor, pe contrasens și se  află în acest moment într-o clinică privată din Milano, pentru recuperare. 

 „Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive. Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice şi de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a declarat, la momentul respectiv, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, care a explicat că buletinul de analiză a evidenţiat faptul că acelaşi şofer ( Mario Iorgulescu ) a fost depistat pozitiv pentru cocaină la testul imunologic rapid.

Povestea răpirii a început în 2016, când victima a făcut greșeala să împrumute un individ cu o sumă mare, nu doar că a refuzat să-și plătească datoria, dar a și tocmit câțiva amici cu ajutorul cărora l-a sechestrat și bătut pe cel care-l împrumutase, Mario Iorgulescu aflându-se printre aceștia.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus