Stiri de ultima ora

Există barul Ducesei de Cambridge. Unde e localizat şi ce părere are Kate despre el?

Există barul Ducesei de Cambridge. Unde e localizat şi ce părere are Kate despre el?
Monden
Poate nu ştiaţi, dar numele Ducesei de Cambridge nu figurează doar pe căni şi brelocuri. În Londra, există chiar şi un bar care-i poartă numele lui Kate, iar Casa Regală n-are nimic împotrivă!

The Duchess of Cambridge Pub este localizat în Windsor, la doi paşi de castel. El a luat fiinţă pe 21 iunie 2011, la două luni de la intrarea lui Kate în sânul familiei regale britanice. Potrivit descrierii prezente pe site-ul pubului, barul este menit să-i întâmpine pe turiştii simpatizanţi ai Ducesei şi oferă o gamă largă de produse.

Culmea e că familia regală nu s-a împotrivit acestui business, el funcţionând şi-n prezent. Pesemne, Kate este măgulită că i-a venit cuiva această idee.

”Pubul Ducesa de Cambridge este singurul din lume care-i poartă numele. El oferă aproape 120 de locuri şi o mâncare fantastică, de la mic dejun, la prânz şi chiar cină. Pubul Ducesa de Cambridge este pubul perfect pentru ca tu să-şi odihneşti picioarele regale sau ne-regale. Este situat chiar peste drum de castel.”, apare scris pe site-ul barului. Ce specialităţi pot fi comandate în acest pub?
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus