Stiri de ultima ora

Eva Longoria și Victoria Beckham, pe coperta primului număr al revistei HOLA! USA

Eva Longoria și Victoria Beckham, pe coperta primului număr al revistei HOLA! USA
Monden
Prima ediție tipărită a revistei HOLA! USA se află la vânzare în Statele Unite, cu actrița Eva Longoria și creatoarea britanică Victoria Beckham pe copertă, relatează EFE.

Este a 34-a țară în care este pusă în vânzare legendara revistă înființată în Spania în urmă cu peste șapte decenii și devenită populară pentru reportajele sale dedicate monarhiei spaniole și personalităților din domeniul social sau cultural.

Eva + Victoria. Reginele modei , este titlul primului număr al acestei reviste care apare săptămânal și care se va dedica celebrităților hispanice și americane.

Alături de fotografii în premieră de la nunta actriței Eva Longoria, prima revistă HOLA! USA în versiune tipărită dedică un reportaj și "modei prezidențiale a lui Michelle Obama", cu interviuri ale stilistei columbiene Adriana Castro, preferată de prima doamnă a SUA, și ale unor tineri designeri deciși să transforme lumea modei.

Revista, care este redactată la sediul din Brooklyn (New York), poate fi achiziționată prin abonament sau de la chioșcuri. Hola se publică în 34 de țări, în 9 limbi străine și are 25 de milioane de cititori.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus