Stiri de ultima ora

"Eu nu te mai recunosc de fiica". Mesajul transmis Biancai de catre tatal ei, Jimmy Dragusanu

Eu nu te mai recunosc de fiica. Mesajul transmis Biancai de catre tatal ei, Jimmy Dragusanu
Monden
Bianca Dragusanu si Adi Cristea s-au intalnit in weekend, intr-un club din Capitala. Prietenele ei sustin ca intalnirea a fost intamplatoare.

Vica Blochina, Monica Vlad si Liana Levinta au comentat pentru "La Maruta" situatia. De altfel, Vica si Monica au fost si ele in club atunci cand Bianca si Cristea "s-au reintalnit".

Vica: "Crede-ma, nu mi-a venit sa cred ca era Cristea in clubul in care eram noi, si Bianca. Eram la ziua Vicai Jigulina. Bianca era invitata, Cristea nu era invitat. A fost o intamplare. Cand i-am spus ca l-am vazut pe Adi in club, Bianca s-a urcat in masina si a plecat".

Intre timp, Victor spune ca nu s-a razgandit in legatura cu divortul, desi tatal Biancai si-ar dori foarte mult impacarea. Victor spune ca il respecta mult pe actualul socru si va ramane prieten cu el.

Luni, "La Maruta", Jimmy Dragusanu a avut un mesaj dur pentru fiica lui: "Eu nu te mai recunosc de fiica daca te impaci cu Cristea", a spus tatal Biancai. Jimmy Dragusanu spune ca s-a saturat de acest scandal si nu crede deloc in relatia fiicei sale cu fotbalistul. "Sa-si vada de fotbalul lui", a spus Jimmy.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus