Stiri de ultima ora

Este unul dintre cei mai doriti barbati ai momentului. Vezi cum arata femeia care i-a daruit un copil lui Romeo Santos

Este unul dintre cei mai doriti barbati ai momentului. Vezi cum arata femeia care i-a daruit un copil lui Romeo Santos
Monden
Este supranumit "Regele Bachatei" si, de cand a lansat "Propuesta indecente", a reusit sa revina in atentia fanilor din intreaga lume. Romeo Santos este un tip discret insa, care nu vorbeste prea mult despre viata lui privata.

A crescut in cartierul nevoias Bronx in conditii precare, dar a reusit sa isi depaseasca statusul prin muzica. Dupa ce a lansat piesa "Obsesion" si a format trupa Aventura, Romeo Santos s-a imbogatit si a devenit un nume in showbizul latino.

Desi nu multi s-au asteptat, dupa destramarea formatiei care i-a adus celebritatea, Romeo a reusit sa se ridice din propria cenusa si s-a relansat pe plan solo, avand un succes fulminant. Chiar daca are milioane de fani in intreaga lume, putini sunt cei care stiu detalii legate de viata lui personala.

Recent, Romeo Santos a recunoscut ca are un fiu de 13 ani pe care nu l-a recunoscut. Starul avea doar 19 ani cand iubita l-a anuntat ca este insarcinata si, de teama, a refuzat sa faca un test de paternitate si s-a indepartat de baiatul lui: "Ma gandeam ca sunt un copil care va avea un copil si am fugit ca un las", a admis el.

Acum insa, mai matur si mai capabil sa isi intretina fiul, Romeo l-a prezentat lumii intregi pe Alex Damián, care are acum 14 ani. Mama lui, Samantha Medina, a fost prima femeie care l-a cucerit pe artist si nu e de mirare de ce avand in vedere cat este de frumoasa.

Ea nu mai are o legatura amoroasa cu Romeo Santos, insa sunt in relatii decente de dragul fiului lor, fata de care starul marturiseste ca se simte vinovat: "De aceea incerc sa fiu un tata cat mai bun pentru el acum, daca in trecut nu a putut sa fiu".
www.mtv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus