Stiri de ultima ora

Enrique Iglesias a vorbit despre rolul de tată. Imagini înduioşătoare cu gemenii cântăreţului spaniol VIDEO

Enrique Iglesias a vorbit despre rolul de tată. Imagini înduioşătoare cu gemenii cântăreţului spaniol VIDEO
Monden
Într-un live făcut pe contul său de Instagram, cunoscutul artist spaniol a afirmat că viaţa lui s-a schimbat radical odată cu venirea pe lume a celor doi copii ai săi. 

Enrique Iglesias are gemeni cu fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova (37 de ani). Cei doi au o relaţie de aproximativ 18 ani. În 2017, cei doi au devenit pentru prima dată părinţi, odată cu venirea pe lume a celor doi copii, Nicholas şi Lucy. 

Despre rolul de tată, Enrique Iglesias a mărturisit: „Am schimbat scutece în spital şi apoi acasă, însă recunosc că nu mă dau în vânt după asta. Îmi place mult mai mult să-i hrănesc cu biberonul“. 

În plus, cântăreţul nu se fereşte să publice pe reţelele de socializare fotografii cu gemenii, iar fanii sunt încântaţi să-l vadă pe artist în postura de tată grijuliu. 

Cântăreţul spaniol va concerta, pe 29 octombrie, la BT Arena din Cluj-Napoca, potrivit  news.ro . Cel mai recent, Enrique Iglesias a concertat în România în mai 2016, la Bucureşti.

Mar 30, 2019 at 1:47pm PDT

„Încă nu pot să cred că eşti al meu“, scria Enrique Iglesias alături de o fotografie în care îl ţine pe unul dintre gemeni în braţe. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus