Stiri de ultima ora

Emma Stone a explicat de ce a vrut să filmeze prima scenă nud din carieră: „Colega mea mi-a spus să nu o fac“

Emma Stone a explicat de ce a vrut să filmeze prima scenă nud din carieră: „Colega mea mi-a spus să nu o fac“
Monden
Actriţa Emma Stone (30 de ani) a filmat prima scenă nud din carieră şi a explicat motivele pentru care a acceptat să se dezbrace în filmul „The Favourite“, desemnat de Institutul American de Film drept unul dintre cele mai bune ale anului 2018.

Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, Emma Stone a vorbit despre rolul din „The Favourite“, pentru care criticii spun că are mari şanse să primească o nominalizare la Oscar.

Actriţa a mărturisit că ea a fost cea care a insistat să filmeze o scenă nud cu actriţa Olivia Colman pentru că simţea că astfel va da o notă mult mai reală scenariului. „Aveam un cearşaf în jurul corpului şi, după ce am tras câteva duble, am întrebat dacă pot să rămân goală. Olivia mi-a spus: «Nu, nu o face!», regizorul Yorgos Lanthimos m-a întrebat dacă sunt sigură că asta îmi doresc. Le-am răspuns: «Absolut!». Am ales să o fac. Pentru mine avea mai mult sens“, a spus câştigătoarea de Oscar.

Într-un alt dialog, cu actorul francez Timothee Chalamet din cadrul proiectului „Actors On Actors“ al revistei „Variety“, Stone a subliniat că îşi alege rolurile ţinând seama de mai mulţi factori, nu pentru a apărea goală. 

„Sincer, niciodată în cariera de aproape 13 ani nu am luat o decizie gândindu-mă: «acesta este un rol pe care ar trebui să-l fac». Mereu am ales rolurile pentru că m-am îndrăgostit de un element, sigur asta dacă eşti suficient de norocos încât să ai şansa de a face alegeri, ceea ce e foarte rar, şi ştiu că nu va dura la nesfârşit. Acum am încercat să combin toate cele trei elemente – scenariul, personajul şi regizorul. Mereu este vorba despre aceste trei lucruri şi niciodată despre dorinţa de a-mi arăta sânii“.

„The Favourite“ este o poveste dulce-amăruie despre intrigi regale, pasiune, invidie şi trădare în curtea reginei Anne la începutul secolului al XVIII-lea, în Anglia. În film, Olivia Colman o portretizează pe Regina Anne, în timp ce Emma Stone o joacă pe Abigail Masham, o tânără care luptă pentru inima şi afecţiunea reginei. Triunghiul amoros feminin este completat de Rachel Weisz, care este Sarah Jennings Churchill, confidenta şi amanta reginei. 

Emma Stone a câştigat anul trecut primul premiu Oscar la categoria Cea mai bună actriţă în rol principal cu interpretarea sa din filmul „La La Land“. Artista americană a fost nominalizată la Oscar şi în 2015, la categoria Cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru interpretarea sa din filmul „Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)“.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus