Stiri de ultima ora

Elwira şi Mihai Petre, primul Crăciun în 4! Iată-i împreună cu bebeluşul lor

Elwira şi Mihai Petre, primul Crăciun în 4! Iată-i împreună cu bebeluşul lor
Monden
În decembrie, dansatorul şi soţia sa, Elwira, deveneau părinţii Catincăi. Acum, la şase luni de la marele moment, cei doi se mândresc că au o fetiţă atât de frumoasă şi de cuminte. Iată cum arată fiica juratului de la „Dancing with the stars“.

miercuri 02 iulie 2014

Deşi mulţi credeau că fostul jurat de la „Dansez pentru tine“ va profita de migraţia vedetelor Pro TV pentru a-şi crea propria emisiune, iată că şi el a ajuns la postul din Băneasa.

luni 28 aprilie 2014

Nici nu şi-a lansat bine propria emisiune în grila Pro TV, că juratul de la „Dansez pentru tine“ şi „Românii au talent“ a şi fost ţinta unor critici dure, venite din partea unui fost coleg. Vezi despre cine este vorba.

luni 21 octombrie 2013

Vineri, cu doar câteva ore înainte de debutul unui nou sezon al emisiunii „Dansez pentru tine", Wilmark a aflat că nu va mai face parte din juriul concursului. Vestea l-a luat pe dansatorul de origine columbiană prin surprindere. Motivul? Wilmark a apărut

marþi 12 martie 2013

Petrecere mare la finalul săptămânii trecute: juratul show-ului "Românii au talent" şi soţia lui, Elwira, au botezat-o, duminică, pe fetiţa lor, Catinca.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus