Stiri de ultima ora

Elodia Ghinescu trăiește! Nebunie în Brașov, la blocul în care a locuit aceasta: Ce s-a întâmplat până acum!

Elodia Ghinescu trăiește! Nebunie în Brașov, la blocul în care a locuit aceasta: Ce s-a întâmplat până acum!
Monden
Astfel, Elodia a fost dată în judecată de asociația de proprietari din cauza datoriilor la plata întreținerii. Și Cristian Cioacă, care se află în închisoare, a fost chemat la tribunal de vecinii de bloc după ce suma pe care o datorează s-a ridicat până la 9000 de lei.

CUTREMUR MONDEN! ADIO, SALMAN KHAN! IULIA VÂNTUR A FĂCUT ANUNȚUL (GALERIE FOTO)

De asemenea, la aproximativ 11 ani de la dispariția Elodiei, investigatorii au făcut o descoperire șocantă. În  respectivele documente este invocat faptul că avocata care a dispărut în seara de 29 august 2007 și-ar fi provocat două avorturi în locuința în care a trăit alături de soțul ei Cristian Cioacă.

BĂTAIE ÎN SHOWBIZ! BIANCA DRĂGUŞANU, JUPUITĂ DE VIE! VICTOR SLAV A IZBUCNIT ÎN LACRIMI ! IMAGINI DE GROAZĂ (GALERIE FOTO)

Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, în iunie 2014, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale. Procurorii arătau în rechizitoriu că, în noaptea de 29 spre 30 august 2007, între cei doi a existat un scandal, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-ar fi aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia.

Cioacă ar fi dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-ar fi tranșat pentru a-l putea ascunde mai uşor, spun procurorii, poliţistul ascunzând apoi rămăşiţele într-un loc rămas necunoscut.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus