Stiri de ultima ora

Ele sunt cele mai de succes femei din showbiz-ul autohton FOTO

Ele sunt cele mai de succes femei din showbiz-ul autohton FOTO
Monden
Jurnaliste, creatoare de modă, dar şi sportive şi femei de afaceri au fost premiate pentru performanţa atinsă în domeniul lor de activitate. Iată care sunt premiantele din acest an.

Cele mai în vogă vedete din televiziune, muzică, sport, modă, dar si femei de afaceri au fost premiate în cadrul galei Celebrity Awards-Femei de Succes, găzduită în salonul elegant al Ambasad Or Events in Otopeni.

Gala premiază poveştile şi femeile de success din România, dedicată recunoaşterii femeilor care au reuşit în sport, muzică, afaceri şi televiziune, devenind un adevărat exemplu pentru publicul larg. Laureatele din acest an au fost: Diana Munteanu, Mirela Vaida, Simona Pătruleasa, Ilinca Vandici, Dana Săvuică, Crina Matei, Mihaela Tatu, Adela Diaconu şi Ivana Chubbuck - creatoarea şcolii de actorie de la Hollywood care-i poartă numele şi trainer al unora dintre cei mai cunoscuţi actori.

Pe lângă premiantele din zona media, s-au aflat şi cele din zona afacerilor, precum designerii Diana Caramaci şi Anna Roman, dar şi Diana Bianca, fondatoarea My CliniQ, un centru care reuneşte medicina estetică şi stiliştii din domeniul înfrumuseţării pentru ca imaginea clientelor să fie una perfectă.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus