Stiri de ultima ora

E OFICIAL! Antena 1 a făcut anunțul EXPLOZIV! Ce se întâmplă cu emisiunea iUMOR

E OFICIAL! Antena 1 a făcut anunțul EXPLOZIV! Ce se întâmplă cu emisiunea iUMOR
Monden
Delia, Cheloo și Bendeac vor fi obligați să țină cont de aceste schimbări impuse de postul TV.

 Reprezentanții Antena 1 au asigurat și de această dată concurenți spumoși, distracție și voie bună, momente de magie la care Cheloo să părăsească platoul, multe tinere mai puțin îmbrăcate pentru Bendeac și concurenți care să îi aducă de-ale gurii Deliei, scrie playtech.ro. 

Ca în fiecare an, candidații au venit pe scena emisiunii cu încredere, glume în buzunare, însă, ca în niciun alt an, pentru jurați se vestește o misiune un pic mai dificilă. Nu doar că se anunță oameni mai talentați, ceea ce va face selecția juraților mai dificilă, ci și schimbări.

Sezonul cu numărul șapte vine cu o surpriză care constă într-o manetă specială. Ea are rolul de a împiedica un candidat la titlul de cel mai amuzant om să se întoarcă pe scena de la iUmor în sezoanele ce vor urma. Aceasta poate fi folosită de către fiecare jurat o dată pe sezon. Ceea ce rămâne neschimbat este faptul că telespectatorii care vor urmări show-ul își vor putea vota în continuare preferatul.

De asemenea, similar rămâne și faptul că cei care reușesc să primească două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votați de către telespectatori cu ajutorul aplicației ce poartă numele emisiunii. Votul începe în timpul ediției respective și se termină a doua zi la ora 16:00. Victoriosul fiecărei ediții se va califica în finală.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus