Stiri de ultima ora

E anunţul anului în televiziune: Concurenții de la Exatlon SE MUTĂ la Pro TV!

E anunţul anului în televiziune: Concurenții de la Exatlon SE MUTĂ la Pro TV!
Monden
Surprizele se ţin lanţ în televiziune, iar ProTV ţine să ia de pe piaţă tot ce este mai valoros. Aşa se face că emisiunea Ferma de La Pro TV este asaltată de un val de „foști”. 

Este vorba de Emil Rengle, câștigătorul ultimului sezon al emisiunii Românii au talent, fosta concurentă la Exatlon, Diana Belbiță, fosta prezentatoare a Observatorului Antenei 1 Geanina Ilieș și fostul concurent la Ninja Warrior Marius Crăciun.

Totodată, a doua serie de concurenţi este completată de Ame Călin, instructor de zumba și Florin Pastramă, om de afaceri, văr al soției lui Pepe, sunt alți trei concurenți la emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu. 

Iată ce au declarat aceştia:

Geanina Ilieș – „Îmi voi oferi sprijinul și voi pune umărul la treabă în orice situație din Ferma. Sunt o persoană altruistă, iar Ferma nu va fi o excepție.”

Ame Călin - „Pentru mine, Ferma este o oportunitate prin care să demonstrez că sunt independentă și că pot să îmi urmez inima și visurile.”

Diana Belbiță – „Vreau să îmi dovedesc mie că pot avea mai multă încredere în cei din jur și vreau să-mi fac prieteni și să construiesc relații care se bazează pe principii solide. Cu toate acestea, latura mea de luptătoare o să-și facă simțită prezența!”

Florin Pastramă - „Sunt foarte bucuros să fiu aici, e o mare provocare pentru mine să las tot confortul de zi cu zi, traiul pe care îl am și să trăiesc o experiență unică lângă oameni pe care nu îi cunosc. Sunt mândru că sunt de etnie rromă și mă simt norocos că m-am născut în familia asta. Sunt un om pozitiv și cu o dorință de viață enormă. Este adevărat că numele meu a fost folosit în presă în contexte negative, dar sunt un om bun, cu dragoste de Dumnezeu, iar cazierul meu este curat. De aceea și vin în acest proiect, să mă cunoască lumea așa cum sunt eu cu adevărat.”

Marius Crăciun – „Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câștiga pâinea și să îmi ajut familia. Dacă voi câștiga Ferma, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viață decentă.”

Emil Rengle - „Am început să dansez la 7 ani și nu m-am mai oprit de atunci. Am știut de la început că dansul îmi este refugiu. Nu mi-a fost niciodată ușor să fiu diferit. Venirea mea la Ferma este un mod prin care vreau să îi ajut pe toți cei care sunt sau se simt diferiți, să îi conving că nu trebuie să se ascundă sau să se prefacă. Să fie ei înșiși.”
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus