Stiri de ultima ora

După Mutu, şi Chivu s-ar putea întoarce în România. Ce echipă îl tentează cu un salariu uriaş

După Mutu, şi Chivu s-ar putea întoarce în România. Ce echipă îl tentează cu un salariu uriaş
Monden
După ce Adrian Mutu a anunţat că revine în Liga I, la Petrolul, şi Cristi Chivu ar putea să se întoarcă în campionatul românesc.

Fostul căpitan al naţionalei are o ofertă uriaşă pentru România, mai ales că vine de la o echipă aflată momentan în Liga a II-a: CSU Craiova.

Echipa primăriei din Craiova îi oferă lui Chivu un salariu de 750.000 de euro pe an, valabil pe doi ani, plus o primă de instalare de 500.000 de euro, care va trebui achitată pe loc, în momentul semnării contractului.

Şefii lui CS U Craiova doresc să îl transfere pe Chivu înainte să se listeze pe bursă, la începutul anului viitor, scrie presa sportivă. Cu toate acestea, dacă va accepta oferta celor de la CSU, Chivu ar putea ajunge în România în vara anului viitor, după o eventuală promovare a craiovenilor în prima ligă.

Chivu (33 de ani) mai are contract cu Inter Milano până în vară şi nu mai intră în vederile antrenorului Walter Mazzarri. Presa sportivă scrie că, dacă nu va alege CS U Craiova, Chivu ar mai putea avea şi varianta unei reveniri la Ajax Amsterdam.
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus