Stiri de ultima ora

Dupa ce l-a pescuit pe Michael Caine in Italia, Madalina Ghenea isi face intrarea la Hollywood

Dupa ce l-a pescuit pe Michael Caine in Italia, Madalina Ghenea isi face intrarea la Hollywood
Monden
Madalina Ghenea a ajuns in presa internationala, dupa aparitia ei pe afisul filmului lui Paolo Sorrentino, cu titlul “Youth”. Ea a dat un interviu vestitei reviste Holywood Reporter, in care vorbeste de noile sale proiecte.

Madalina l-a mesmerizat pe actorul Michael Caine cu trupul ei spectaculos

Madalina Ghenea se mandreste cu alte trei, la care lucreaza de zor. Ea a dezvaluit intr-un interviu acordat Hollywood Reporter ca va juca in lungmetrajul “Condemned to Love”, despre care spune ca este o “poveste de dragoste magica”, in “Chocolat, Amelie or Midnight in Paris” – care se va filma in aceasta vara in Italia, si, in septembrie, frumoasa va aparea intr-o productie italiana, care descrie doua lumi complet diferite, cea a Vaticanului si cea a Mafiei. “Am fost atat de norocoasa, pentru ca nu am o experienta atat de vasta. Am inceput sa joc in urma cu patru ani si apoi am facut pauza un alt an. Este minunat. Trebuie sa-i multumesc directorului meu de casting din Roma, Lilia Trapani Hartmann, care mi-a gasit cele doua proiecte americane. A fost talismanul meu norocos”, a declarat Madalina. Intrebata despre posterul lui Paolo Sorrentino, unde apare cu popul gol, Ghenea a raspuns: “Nu cred ca este deloc vulgar, cred ca este frumos.

Fotomodelul nostru ia cu asalt marea cetate a filmului american

Am in desfasurare trei proiecte, asa ca sunt blocata pana in noiembrie. Cand ajung acolo, nu le arat fundul”. Frumoasa Madalina Ghenea este o actrita romanca, stabilita in strainatate, care si-a inceput cariera ca fotomodel. Debutul sau ca actrita l-a facut in 2011, in rolul Irinei din filmul italian “I soliti idioti”. In 2012, a jucat in lungmetrajul “Razza bastarda”, iar in 2013 in “Dom Hemingway”. Presa straina a relatat ca ea s-a iubit cu Leonardo diCaprio si cu Gerard Butler.
Ziarul National

Articole similare :
comments powered by Disqus