Stiri de ultima ora

Ducii de Sussex caută bonă pentru Archie. Care sunt cerinţele impuse de Meghan şi Harry

Ducii de Sussex caută bonă pentru Archie. Care sunt cerinţele impuse de Meghan şi Harry
Monden
Ducesa Meghan (37 de ani) şi Prinţul Harry (34 de ani) au nevoie de o bonă pentru micuţul lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ducii de Sussex au şi anumite criterii de selecţie.

Ducesa Meghan şi Prinţul Harry , iar acum cei doi caută o dădacă penrtu fiul lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, potrivit Daily Express . 

Se pare că ducesa de Sussex a vorbit cu experta de resurse umane a familiei regale, Victoria Arbiter, pentru a-i transmite cerinţele pe care trebuie să le îndeplinească cine va avea grijă de bebeluş.  

Viitoarea dădacă trebuie să fie „o persoană discretă care să nu se lase copleşită de faimă“, conform spuselor Victoriei Arbiter: „Harry şi Meghan, la fel ca William şi Kate, au nevoie de cineva în care pot să aibă încredere şi care să fie o persoană discretă care să nu se lase copleşită de faimă“.

Arbiter a mai declarat: „Mamele din familia regală spun de multe ori că ele nu vor dădace şi poţi înţelege de ce. Ca orice alte mame, vor ca ele să îngrijească bebeluşul, pentru a fi prezente în totalitate în primii paşi în viaţă ai copilului lor. Dar ele vor avea nevoie să aibă pe cineva acasă pentru ajutor“.

Sunt şi zvonuri potrivit cărora cuplul britanic regal încearcă să iasă din cutumele casei regale şi nu exclud varianta de a opta pentru o bonă bărbat. 

După două zile de la  naşterea primului lor copil,  Ducesa Meghan şi Prinţul Harry au avut şi la St George s Hall de la castelul Windsor. Prezentându-l pe bebeluşul regal, înfăşurat într-un şal alb, Meghan Markle a declarat: „Are cel mai drăguţ temperament, este foarte calm, este de vis“. Prinţul Harry şi-a completat soţia cu o glumă: „Nu-mi pot da seama cu cine seamănă“.

Ducesa Meghan şi Prinţul Harry  au decis să nu primească un titlu regal  şi nici măcar pe cel nobiliar pe care l-ar fi moştenit de la tatăl său, respectiv conte de Dumbarton. De altfel, Regina ar fi putut să-i acorde titlul de prinţ, aşa cum a făcut în cazul celor trei copii ai Ducilor de Cambridge. 

Totuşi, micul Archie : ca bunicul său, Prinţul Charles (70 de ani), să ajungă rege. În prezent, Regina Elisabeta (93 de ani) nu are în plan să abdice, ea fiind şi cel mai longeviv monarh în viaţă din lume, cu 67 de ani petrecuţi pe tronul Marii Britanii. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus